Dan Petrescu face mutarea verii! Jucătorul de titlu care vine la CFR Cluj. Promite să rupă plasele în Superliga

CFR Cluj nu a finalizat campania de transferuri premergătoare noului sezon 2024/2025 din Superliga! Gruparea condusă de către Dan Petrescu și-a îndeplinit unul dintre principalele obiective: găsirea unui înlocuitor pentru Philip Otele.

În acest context, CFR Cluj l-a transferat pe Meriton Korenica, conform anunțului publicat de către oficialii celor de la Manisa, grupare ce activează în liga secundă din Turcia. Internaționalul kosovar își face treaba atât pe flancul drept, cât și pe cel stâng al ofensivei.

Korenica, înlocuitorul lui Otele la CFR Cluj!

Mijlocașul a mai evoluat și în cadrul altor echipe precum KF Rahoveci, Skhendija, Metalurg Skopje, KF Liria, FC Prishtina și Ballkani.

“Am ajuns la un acord cu CFR Cluj, una dintre echipele din prima ligă de fotbal din România, în ceea ce privește transferul lui Meriton Korenica. Vrem să îi mulțumim acestuia pentru serviciile aduse clubului nostru și să îi urăm mult succes în carieră!”, au transmis cei de la Manisa.

Ardelenii continuă importul jucătorilor kosovari. Ermal Krasniqi a semnat cu CFR, urmând să fie transferat, mai apoi, în vestiarul celor de la Rapid. Începând cu vara aceasta, atacantul a dat curs ofertei celor de la Sparta Praga, grupare din Cehia.

Cariera lui Albion Rrahmani, de asemenea, a avut același demers în competiția internă din România. De la CFR, a ajuns direct în Giulești.

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, Korenica are o cotă de piață în valoare de 400.000 euro. În ultimele șase luni, acesta a fost împrumutat de Manisa la Ballkani.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed