Mihai Stoica face anunţul serii! Dezvăluiri după prima victorie în Champions League: ‘Da, au fost serioși’ + Adevăratul obiectiv al celor de la FCSB

Mihai Stoica a ținut să-i felicite pe jucători după ce FCSB a surclasat, 7-1, în primul tur al Ligii Campionilor pe Virtus.

Oficialul clubului spune că cel mai tare s-a bucurat pentru că Darius Olaru a marcat, după ce la EURO 2024 selecționerul nu prea s-a bazat pe el.

Mihai Stoica: „Îmi doream să înscrie Darius Olaru”

„Au fost bine. Da au fost serioși. la noi trebuie să-și faci loc în echipă dacă joci bine. Nu am nimic de reproșat nimănui. Mă bucur pentru Olaru. Goluri frumoase. Și Popa. 

Ești căpitanul campioanei, mergi la turneul final, dar ești rezervă, este frustrant. Asta când ești mereu titular. E bine că a marcat. dacă era să aleg unul care doream să marcheze el era. 

meciul de zi nu are nicio relevanță. Au fost reușite, dar nu contează. Sâmbătă jucăm cu U Cluj, un adversar mai serios. Apoi urmează cu Maccabi. Va fi altceva. Știm că o să avem un adversar puternic. Aunci va trebui să fim foarte bine”, a spus Mihai Stoica la Prima Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed