Antrenament cu public în San Marino! S-a terminat Virtus – FCSB. Băieţii lui Elias Charalambous s-au distrat în faţa amatorilor 

FCSB s-a distrat cu Virtus, din San Marino, în preliminariile UEFA Champions League. Echipa lui Gigi Becali și-a respectat statutul de favorită și s-a impus scor 7-1.

Partida retur se va juca pe 16 iulie, de la 20:30, pe arena din Ghencea. Dacă FCSB merge mai departe, în turul al doilea o întâlnește Maccabi Tel Aviv, campioana din Israel.

 FCSB s-a distrat cu Virtus

Jucătorii lui Elias Charalambous au început în forță meciul. În minutul 3, FCSB a primit un penalty după o intrare a lui Passaniti la Popa. Darius Olaru, căpitanul roș-albaștrilor, a marcat fără fără probleme. Același Olaru a făcut dubla în minutul 11, cu un șut de la de la marginea careului de 16 metri.

După 11 minute, Popa a marcat pentu 3-0, iar câteva minute mai târziu, atacantul a mai înscris un gol. Cu câteva minute înainte de finalul primei reprize, Olaru a reușit hatrikul, după un assist  din partea lui Popa.

După pauză, Alhassan a marcat și el, dar arbitrul nu a validat reușita pe motiv de fault. A venit apoi rândul lui Miculescu, care a reușit să înscrie în poarta lui Passaniti de două ori. Cu câteva minute înainte de final, gazdele au redus din handicap.

Echipe de start

Virtus: Passaniti – Pupeschi, Rinaldi, De Lucia – Battistini, Montanari, Golinucci, Sabato – Buonocunto, Vallocchia – Benincasa
Rezerve: De Angelis, Gentillini, Piovaccari, Lombardi, Tortori, Gori, Muggeo, Ceccaroli, Angeli, Ciacci, Rizzo
Antrenor: Luigi Bizzotto

FCSB: Târnovanu – Crețu, Haruț, Ngezana, Kiki – Edjouma, Șut – Băluță, Olaru, Phelipe – D. Popa
Rezerve: Vlad, Dawa, Miculescu, Lixandru, Antwi, Radunovic, Alhassan
Antrenor: Elias Charalambous

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed