Cristian Tudor Popescu s-a enervat cumplit! Jurnalistul i-a luat partea lui Novak Djokovic în scandalul momentului. Nu l-a iertat nici pe omul care i-a distrus cariera Simonei Halep

Cristian Tudor Popescu s-a enervat cumplit și a avut o ieșire dură după meciul dintre Novak Djokovic și Holger Rune. Sârbul a fost, din nou, șicanat de fanii din tribune, iar la final a transmis un mesaj cât se poate de clar.

Cristian Tudor Popescu l-a lăudat pe fostul lider mondial pentru atitudinea din timpul meciului. În plus, spune că acest tip de public este potrivit pentru elevul lui Patrick Mouratoglou.

Cristian Tudor Popescu s-a enervat cumplit

Cristian Tudor Popescu îl susține pe Djokovic în scandalul cu fanii de la Wimbledon. Sârbul a fost deranjat în repetate ori de cei aflați în tibune. Așa s-a întâmplat și la meciul cu Holger Rune. Mai multe persoane l-au huiduit, dar sârbul și-a păstrat calmul.

Cunoscutul jurnalist a lansat un atac fără precedent la adresa elevului lui Patrick Mouratoglou.

„Caracter – talent: 0-6

Djoković a priceput de mult trucul murdar și repetat al fanilor lui Rune, care apasă îndelung pe „u” în strigarea numelui danezului, ceea ce echivalează cu o huiduială prin care au încercat să-l destabilizeze pe septuplul campion de la Wimbledon. Remarcabil este că în timpul jocului Djoković n-a zis nimic, iar după meci le-a răspuns inteligent și sarcastic: „I wish you guuuuuuud night!”.

Acești fani sunt cât se poate de potriviți pentru pulifriciul înfumurat și mereu rupt în figuri Holger Rune, care a avut nerușinarea să pretindă că Djoković n-a înțeles bine ce s-a întâmplat, deși profesorul său de cinste, Mouratoglou, lipsea din lojă. Până să ajungă mare campion, Rune este cel mai bun exemplu de talent bătut de caracter”, a scris CTP pe rețelele de socializare.

„Au dat dovadă de lipsă de respect”

Novak Djokovic  l-a învins în optimile de finală pe Holger Rune 6-3, 6-4, 6-2, după 2 ore şi 5 minute de joc. La final a vorbit despre fanii care l-au deranjat.

„Pentru toţi fanii care au avut respect şi au rămas aici în seara asta , vă mulţumesc din adâncul inimii mele şi apreciez asta. Şi pentru toţi acei oameni care au ales să nu respecte jucătorul (în acest caz eu) asă aveţi o noapte bună”, a spus fostul lider mondial.

„Sper că au comentat doar despre Rune şi că nu au fost lipsiţi de respect”, i-a spus Rishi Persad, la interviul la marginea terenului.

Replica a venit imediat.

 „Au fost. Au făcut-o. Eu nu accept asta. Nu, nu, nu. ştiu că îl încurajau pe Rune, dar asta e o scuză pentru a mă huidui. Ascultaţi, sunt în circuit de mai bine de 20 de ani. Ştiu toate trucurile. Mă concentrez pe oamenii respectuoşi care plătesc biletul. Iubesc tenisul şi apreciază jucătorii. Am jucat în medii mult mai ostile. Credeţi-mă – voi nu mă puteţi atinge”, a mai spus jucătorul de tenis.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed