Mircea Rednic a dat lovitura verii! Campionul care tocmai a semnat în Superliga. A fost prezentat oficial

Mircea Rednic a dat lovitura verii. Antrenorul celor de la UTA a făcut schimbări masive la echipă. În ultimele ore a adus mai mulți jucători.

Multiplu campion cu CFR Cluj a venit din postura de jucător liber de contract. S-a despărțit de Apollon Limassol și a semnat o înțelegere pe 2 sezoane cu UTA Arad.

Mircea Rednic a adus un fost campion la UTA

Arădenii au anunțat că fostul campion cu CFR Cluj, Valentin Costache, a semnat un contract valabil pe doi ani.

”Bun venit, Valentin Costache! Cvadruplu campion al României, și câștigător a două Supercupe a României, mijlocașul de bandă e noul jucător al UTA-ei pentru un sezon, cu opțiune de prelungire pe încă un an.

În vârstă de 25 de ani, Costache a strâns un total de 166 de meciuri jucate în Superligă, cu 16 goluri și 23 de pase decisive. În cupele europene a acumulat 17 prezențe, oferind două assist-uri.

Mijlocașul are în CV selecții la naționalele României U17, U19 și U21, iar la nivel de cluburi a jucat pentru Dinamo, CS Afumați, CFR Cluj, Rapid și ultima oară, în Cipru, la Apollon Limassol”, se arată pe pagina de Facebook a grupării arădene.

Valentin Costache este un produs al clubului Dinamo București. A jucat la bucureșteni din în perioada 2015-2016. A fost împrumutat la CS Afumați, iar în 2018 a ajuns la CFR Cluj pentru 700.000 de euro. Aici a câștigat de 4 ori titlul de campion în SuperLiga. Patru ani mai târziu s-a transferat la Rapid, pentru un sezon. În 2023, Apollon Limassol l-a cumpărat cu 100.000 de euro.

Mircea Rednic nu se oprește aici.

UTA a anunțat că s-a înțeles și cu Valentin Borcea și Raoul Cristea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed