Dan Petrescu se va enerva cumplit! Cei de la CFR Cluj, acuzaţi de minciună. Scandalul momentului în Superliga

Dan Petrescu se va enerva cumplit! Cei de la CFR Cluj, acuzaţi de minciună. Scandalul momentului în Superliga. Totul a pornit după ce echipa din Gruia i-a cedat pe Philip Otele şi Karlo Muhar.

Dan Petrescu a rămas fără doi jucători de bază înaintea noului sezon de Superliga. Otele a plecat la Al Wahda. Mijlocașul Karlo Muhar este şi el cu un pas în Emiratele Arabe Unite.

Dan Petrescu se va enerva cumplit!

În schimbul celor doi, echipa lui Dan Petrescu ar încasa suma de 4,5 milioane de euro. Basarab Panduru nu crede că ardelenii încasează această sumă pentru cei doi. Este extrem de sceptic, din moment ce Al Wahda nu este un club care să obișnuiască să plătească astfel de sume în schimbul fotbaliștilor.

„Mie nu îmi este uşor să cred că au luat banii ăștia. Dacă au luat banii ăştia, îi felicit. Mi se pare că sunt bani mulţi pentru Wahda. Este frumos acolo, stadionul frumos, Abu Dhabi. Dacă te uiţi la istoricul lor, vezi că în ultimii 10 ani au transferat doar doi jucători, ambii în schimbul sumei de 1.800.000 de euro. În rest, zero în sus, zero în jos.

Acum, mă gândesc că poate o fi venit un nou preşedinte, care vrea să câştige campionatul. Trebuie să îi felicit dacă au luat banii ăştia”, a spus Basarab Panduru, în direct la Prima Sport.

Neluţu Varga l-a readus pe Dan Petrescu la CFR Cluj cu un obiectiv clar. Dat afară după doar 11 luni de la coreeni, antrenorul e obligat să câştige titlul în Superliga în sezonul care stă să înceapă. Mai mult, echipa din Gruia este obligată să prindă şi grupele Conference League. În turul 2 preliminar va juca împotriva bieloruşilor de la Grodno, cea mai slabă echipă posibilă din urnă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed