Decizia momentului luată de Simona Halep! Românca tocmai a semnat un nou contract. Anunţul fostului lider mondial WTA

Decizia momentului luată de Simona Halep. Fostul lider a semnat un nou contract cu unul dintre cei mai importanți sponsori ai săi, Banca Transilvania.

Sponsorul care îi este alături din 2018 și a susținut-o și în perioada în care a fost suspendată pentru dopaj. Continuarea colaborării a fost anunțată printr-un comunicat de presă.

Decizia momentului luată de Simona Halep

Banca Transilvania rămâne apoape de Simona Halep. Unul dintre cei mai importanți sponsori a făcuta anunțul astăzi.

Colaborarea nu s-a încheiat nici în perioada în care Halep a fost suspendată pentru dopaj. După ce a obținut reducerea pedepsei la TAS, fostul lider mondial a jucat două meciuri amicale și unul demonstrativ.

„Banca Transilvania și Simona Halep continuă să joace împreună
Cu bucurie, Banca Transilvania și Simona Halep anunță continuarea colaborării începute în 2018.

Datorită noului contract, Simona Halep este, și de acum înainte, ambasadorul BT prin care dorim să inspirăm și să mobilizăm românii. Vom vorbi împreună cu unul dintre cei mai mari sportivi ai României despre muncă. Performanță, succes, curaj, motivație, sacrificiu și reziliență.

Parteneriatul Banca Transilvania – Simona Halep a început în 2018, din dorința de a-i face cât mai mândri pe români, având în vedere că în tenis Numărul 1 mondial pentru 64 de săptămâni are semnătura unei românce. De atunci, mesajele BT de 1 Decembrie au fost transmite prin intermediul Simonei Halep, prin campanii precum Hai să facem treabă, România! La mulți ani, România! sau, cel mai recent, în 2023, Drumul greu te duce mai departe.”, se arată în comunicat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

„Pentru mine este o mare bucurie să anunț astăzi parteneriatul cu Banca Transilvania pentru că a fost de-a lungul timpului, pentru mine, mai mult decât un partener, ci și un prieten, care mi-a fost alături la bine și la rău. Împărtășim aceleași valori – curaj, ambiție, sacrificii și perseverență – și avem deja o istorie împreună, în care s-a văzut că ne potrivim și facem treabă bună împreună” , a spus și Halep.

Constănțeanca ocupă în acest moment locul 1127 WTA, cu 11 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed