Lovitură totală pentru Simona Halep! Fostul ei antrenor a dat verdictul. A uitat-o deja pe campioana noastră

Lovitură totală pentru Simona Halep! Fostul ei antrenor a dat verdictul. A uitat-o deja pe campioana noastră. legendarul antrenor australian, Darren Cahill a vorbit despre noua stea a tenisului feminin.

Simona Halep nu a fost acceptată la Wimbledon, iar Darren Cahill are o nouă jucătoare favorită în circuitul WTA.

Lovitură totală pentru Simona Halep!

Omul care i-a marcat  cariera Simonei Halep a dat verdictul. Cahill este fanul jucătoarei de pe locul 17 WTA, Emma Navarro. Sportiva în vârstă de 23 de ani din Statele Unite ale Americii are o prestaţie foarte bună la Wimbledon 2024.

Simona Halep a câştigat, alături de Darren Cahill, Roland Garros 2018. Acum, australianul e încântat de o altă jucătoare. Îl pregăteşte pe Jannik Sinner, dar nu stă departe nici de circuitul feminin.

Antrenorul australian a stat cu ochii pe meciurile din circuitul WTA de la Wimbledon și a fost impresionat de Emma Navarro. Invitat special la ESPN, Darren Cahill a recunoscut că are o nouă jucătoare favorită. “Emma a devenit noua mea jucătoare favorită din circuitul feminin, e o încântare să o priveşti”, a spus Darren Cahill, conform ESPN.

Sportiva din Statele Unite nu a trecut neobservată. Şi Chris Evert, fost lider mondial și de 18 ori câștigătoare în turneele de Grand Slam e cu ochii pe americancă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed