Dezvăluirea momentului despre Radu Drăguşin! Ce se va întâmpla cu tricolorul în noul sezon. Englezii au dat verdictul

Radu Drăguşin a fost unul dintre jucătorii de bază au României la EURO 2024. Acest lucru a fost remarcat și de presa internațională. Fundașul a fost titular în toate meciurile disputate de tricolori. 

Presa din Marea Britanie consideră că după turneul din Germania situația românului la Tottenham s-ar putea îmbunătății.

Englezii anunță ce se întâmplă cu Radu Drăguşin

Jurnaliștii englezi consideră că Radu Drăgușin merită să fie titular la echipa de club după prestația bună pe care a avut-o la EURO 2024. Fundașul a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Edi Iordănescu.

Chiar și antrenorul său, Ange Postecoglou a avut doar cuvinte de laudă la adresa fotbalistului. Astfel, englezii se așteaptă să-l vadă mult mai mult în teren în noul sezon. Aceștia îl sfătuiesc pe antrenorul lui Tottenham să-l titularizeze în centrul defensivei.  

”Drăgușin a ajuns la un club cu doi fundași centrali impresionanți, Romero și Van de Ven. Totuși, performanțele sale cu România la Campionatul European din Germania demonstrează că și el merită să înceapă ca titular”, au scris cei de la Tottenham Hotspur Newshttps.

Drăgușin a jucat în 9 partide pentru Tottenham. În 5 a început ca titular. Nu a prins foarte multe minute pentru că antrenorul a mizat pe cuplul Micky van de Ven (23 de ani) și Cristian Romero (26 de ani).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed