Revine Răzvan Lucescu la echipa naţională?! Anunţ clar al fostului selecţioner. Tehnicianul lui PAOK Salonic și-a decis viitorul

Contractul lui Edi Iordănescu cu FRF a ajuns la final și deocamdată nu a fost prelungit. În ultimele zile au fost vehiculate mai multe nume de posibili înlocuitori. Fostul selecționer, Răzvan Lucescu a fost întrebat ce ar face dacă i s-ar propune funcția.

Antrenorul celor de la PAOK a stat pe banca naționalei 21 de meciui timp în care România a înregistrat 7 victorii, 7 egaluri și 7 înfrângeri.

Răzvan Lucescu exclude revenirea la echipa națională

Cum Edi Iordănescu întârzie să dea un răspuns, în ultima perioadă s-au făcut o mulțime de speculații despre cine ar putea sa-l înlocuiască.

Răzvan Lucescu a recunoscut că nu a luat niciodată în calcul așa ceva. Antrenorul spune că este foarte mulțumit la actuala sa echipă, PAOK Salonic.

”Eu am spus că echipa sau echipele naționale sunt închise pentru moment, în ceea ce mă privește. Nu mă văd să antrenez din nou o echipă națională! Îmi place aici, la PAOK Salonic și îmi place acolo, pe teren. Îmi place să fiu zi de zi implicat. E cu totul și cu totul o altă meserie. Una e aceea de selecționer, una este de antrenor de echipă”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit gsp.ro.

Răzvan Lucescu a fost numit selecționer în aprilie 2009 și a stat pe banca naționalei 21 de meciui. România a înregistrat în acea perioadă 7 victorii, 7 egaluri și 7 înfrângeri.

Antrenorul a câștigat în cariera sa 10 trofee. 4 cu PAOK Salonic (două campionate, două Cupe). 3 cu Al-Hilal (Champions League al Asiei, campionatul și Cupa). Două Cupe ale României cu Rapid și o Cupă a Stelelor Qatar cu Al-Jaish.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed