Andrea Compagno a dat verdictul! Avertisment pentru Elias Charalambous înaintea meciului. Ce a spus atacantul despre adversara celor de la FCSB

Andrea Compagno a dat verdictul! Avertisment pentru Elias Charalambous înaintea meciului. S-a aflat ce a spus atacantul despre adversara celor de la FCSB. Campioana îşi începe aventura europeană din Champions League în San Marino.

Andrea Compagno a vorbit despre FCSB în presa din San Marino. A făcut dezvăluiri înainte de Virtus – FCSB, meci din turul 1 preliminar al Champions League.

Andrea Compagno a dat verdictul!

Fostul atacant al celor de la FCSB, Andrea Compagno a evoluat timp de două sezoane în San Marino, la Tre Fiori, în perioada 2018 – 2020. Acum, italianul plecat în iarnă de la FCSB în China, la Tianjin Jinmen Tiger, le-a oferit câteva detalii celor din San Marino despre FCSB.

”Este o diferență destul de mare. FCSB este o echipă foarte tehnică și foarte bine pregătită fizic. Patronul echipei a spus că vrea să ajungă în grupele Champions League, este foarte ambițios. A transferat trei jucători în această vară.

În plus, au mai fost patru fotbaliști prezenți la naționala României la EURO 2024 și au ieșit din grupe. A venit Ștefănescu, care va vrea să demonstreze de ce este în stare. Este destul de tehnic. Toți sunt jucători buni”, a declarat Andrea Compagno, potrivit San Marino RTV.

Partida dintre Virtus și FCSB se va juca pe San Marino Stadium din Serravalle. Va fi arbitrată de bosniacul Antoni Bandic. Arena construită în 1969 are o capacitate de 6.664 de locuri.

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali a stabilit un obiectiv clar. Echipa lui Elias Charalambous trebuie să se califice în grupele Champions League în acest sezon. Mai mult, vrea ca echipa pregătită de cipriot să câştige, din nou, titlul în sezonul viitor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Dorinel Munteanu s-a dezlănţuit! Scandal uriaş cu Adrian Mutu. Replică devastatoare pentru Briliant

Dorinel Munteanu s-a dezlănţuit! Scandal uriaş cu Adrian Mutu....

Verdict devastator pentru Gigi Becali! Anunţ grav al lui Dumitru Dragomir. E o pierdere uriaşă pentru FCSB

Mihai Lixandru s-a accidentat grav în cadrul partidei FCSB...

Bombă la Sibiu! S-a terminat Hermannstadt-Sepsi. Umilinţă pentru echipa lui Marius Măldărăşanu

Bombă la Sibiu! S-a terminat Hermannstadt-Sepsi. Umilinţă pentru echipa...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed