Emma Răducanu se implică în scandalul momentului! Acuzaţii dure la adresa jucătoarei cu tată român. Adevărul despre retragerea de la Wimbledon

Emma Răducanu se implică în scandalul momentului! Acuzaţii dure la adresa jucătoarei cu tată român. Adevărul despre retragerea de la Wimbledon. Jucătoarea s-a decis să vorbească despre accidentarea suferită.

Emma Răducanu a fost atacată dur după ce s-a retras de la dublu mixt. I-a răpit şansa legendarului Andy Murray să evolueze pe terenul central.

Emma Răducanu se implică în scandalul momentului!

Acum, Emma Răducanu a dezvăluit de ce nu a mai făcut pereche, la dublu-mixt, cu Murray, la Wimbledon. Decizia l-a nemulțumit pe Andy. Acesta anunțase dinainte că se va retrage după al treilea Grand Slam al anului.

”A trebuit să prioritizez proba de simplu și cred că a fost decizia corectă. O susțin în continuare. Desigur că n-am vrut să-i fac asta lui Andy. Să-i distrug șansa de a juca ultimul meci aici. Până la urmă, decizia mea ar fi fost luată de oricare alt jucător care s-ar fi aflat într-o situație similară.

Sunt sigură că a fost dezamăgit de ce s-a întâmplat. Ar fi fost ultimul lui meci aici. Sper să poată juca la Jocurile Olimpice. Să aibă parte de o festivitate de retragere, exact cum merită.

Toată lumea are păreri la fiecare decizie pe care o iau. Ştiu că am fost criticată pentru asta, dar nu cred că aș fi decis altfel. Trebuie să decizi pentru tine și să prioritizezi asta, mai ales având în vedere istoricul accidentărilor mele. Trebuia să mă pun pe primul loc”, a declarat Emma Răducanu, conform DailyMail.

Fosta câștigătoare de la US Open 2021 s-a retras din competiție din cauza unor dureri la încheietura mâinii drepte. Vestea nu i-a picat bine lui Murray, care ar fi fost absolut devastat de această veste.

La rândul său, Murray s-a retras de pe tabloul principal tot din cauza unor probleme medicale, dureri la spate, dar ar fi vrut să mai evolueze la mixt.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed