Vedete de titlu pentru Costel Gâlcă! CSU Craiova şi-a prezentat oficial jucătorii cu care va ataca Superliga. Prezenţă surpriză pe scenă / Foto

Vedete de titlu pentru Costel Gâlcă! CSU Craiova şi-a prezentat oficial jucătorii cu care va ataca Superliga. Prezenţă surpriză pe scenă. Cu o săptămână înaintea debutului noului sezon echipa alb-albastră a făcut spectacol.

Oamenii lui Mihai Rotaru au prezentat oficial noile vedete ale lui Costel Gâlcă. Au venit cu un singur gând. Să aducă titlul pentru CSU Craiova.

Vedete de titlu pentru Costel Gâlcă!

CSU Craiova şi-a prezentat noul echipament, dar şi jucătorii care au fost aduşi în aceasză vară. Costel Gâlcă îi va avea la dispoziţie pe Silviu Lung junior, cubanezul Juan Javier Paradela, costaricanul Carlos Mora, japonezul Takuto Oshima şi spaniolul Gregorio Sierra. Evenimentul a fost numit White&Blue Party. Noii jucători n-au scăpat prilejul unui selfie cu fanii la prezentarea de la mall.

Echipamentul de joc de acasă, home-kit, produs de Puma, a avut parte de aprecieri din partea suporterilor. De la eveniment nu au lipsit nici fostele glorii, Silviu Lung, Aurică Beldeanu, Costică Donose şi Nae Ungrureanu. Atmosfera a fost întreţinută de Jo, cântăreaţă originară din Slatina.

Cei de la CSU Craiova debutează în Superliga vineri, 12 iulie, de la ora 21:30, în deplasare, cu Hermannstadt. Primul meci pe „Ion Oblemenco” din noua stagiune, cel cu UTA, din etapa a doua a Superligii, se va disputa sâmbătă, 20 iulie, de la ora 18:30.

Pe 25 iulie, oltenii joacă prima manşă din turul 2 preliminar al Conference League, cu Botev Plovdiv sau NK Maribor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed