Răzvan Lucescu rupe tăcerea! Anunţ clar după EURO 2024. Edi Iordănescu, direct vizat

Răzvan Lucescu rupe tăcerea! Anunţ clar după EURO 2024. Edi Iordănescu, direct vizat. Antrenorul celor de la PAOK Salonic a vorbit despre parcursul tricolorilor la turneul final din Germania.

Răzvan Lucescu este entuziasmat de ce au arătat băieţii lui Edi Iordănescu la EURO 2024. Mai mult, este convins că sunt speranţe pentru performanţe mai mari.

Răzvan Lucescu rupe tăcerea!

Totuşi, Răzvan Lucescu avertizează. Nu ar trebui să ne entuziasmăm pentru că am câştigat doar un meci din cele 4 jucate la EURO 2024. România a fost eliminată de Olanda în optimile de finală de la EURO 2024.

„Aici, este o analiză mult mai profundă, nici nu are rost să spunem că „Ooo, a fost fantastic!”, dar putem spune că a fost un pas foarte frumos în față. Și că este un moment de speranță pentru fotbalul românesc. De ce aș spune nu trebui să spunem: „A fost fantastic!”.

În definitiv, este un turneu în care am câștigat un meci, am pierdut două, am făcut un egal. Necâștigând meciul acela cu 3-0, primul (cu Ucraina), nu știu cum ar fi decurs lucrurile.

Dar faptul că echipa s-a calificat, faptul că a venit aici la acest Euro și că a ieșit din faza grupelor, asta arată că există speranță. Mi-a plăcut enorm unitatea lor. Vor reuși să o mențină?

Au arătat că sunt foarte motivați să joace pentru echipa națională și sper să nu fie doar motivația dată de prezența la acest turneu final și prima calificare după atâta timp. Sper să continue această motivație pentru echipa națională și pentru a obține rezultate„, a spus Răzvan Lucescu pentru gsp.ro.

România a câştigat grupa din care au mai făcut parte Belgia, Slovacia şi Ucraina. S-a oprit însă în optimile de finală ale turneului din Germania. Acolo a pierdut la scor de neprezentare în faţa Olandei, 0-3. De altfel, batavii sunt deja în semifinalele competiţiei. Acolo se vor bate pentru un loc în ultimul act cu Anglia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed