Probleme pentru Elias Charalambous! Dezvăluirea făcută de Mihai Stoica înaintea meciului. Ce îi aşteaptă pe cei de la FCSB în Champions League

Probleme pentru Elias Charalambous! Dezvăluirea făcută de Mihai Stoica înaintea meciului. S-a aflat ce îi aşteaptă pe cei de la FCSB în Champions League. Managerul general al campioanei din Superliga a făcut publice amănunte din interior.

Băieţii lui Elias Charalambous au avut noroc la tragerea la sorţi pentru turul 1 preliminar din Champions League. Se vor duela cu amatorii de la Virtus.

Probleme pentru Elias Charalambous!

Dacă echipa în sine nu le spune nimic, altele sunt problemele pentru campioana din Superliga. Mihai Stoica a făcut totul public. Viitoarea adversară din turul 1 preliminar al Champions League le este necunoscută celor de la FCSB.

A doua problemă este legată de deplasarea în San Marino. Stoica a transmis că o cursă charter ar costa 111.000 de euro, aşa că FCSB va alege o altă variantă pentru a ajunge în San Marino.

”Nu ştim absolut nimic despre ei (n.r. Virtus). Nu ai ce să ştii. Nu există nimic, pe nicio platformă. Ştim că joacă în verde-negru şi, probabil, va juca Piovaccari. Nu îi găseşti, nu există. Sunt amatori.

Oamenii sunt amatori, îţi dai seama. (n.r. Deplasarea creează dificultăţi?) Creează dificultăţi, pentru că sunt extrem de scumpe charterele. Charterul cu care mergem de regulă este 111.000 de euro până la Rimini, adică la doi paşi. Vom merge cu un avion care face mai mult până acolo. Asta e situaţia”, a spus Mihai Stoica la primasport.ro.

Băieţilor lui Elias Charalambous li s-a trasat un obiectiv clar de către patronul Gigi Becali. FCSB este obligată să se califice în grupele Champions League. Pentru a realiza acest obiectiv, FCSB este nevoită să treacă de 4 tururi preliminare. Primul va fi o simplă formalitate. Cei de la Virtus sunt o echipă de amatori care nu va pune mari probleme. Singura necunoscută a meciului va fi scorul cu care se va impune campioana.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed