Rivala Simonei Halep a dat lovitura! S-a calificat în optimile turneului de la Wimbledon. Cu cine se bate pentru un loc în sferturi Gabriela Ruse

Rivala Simonei Halep a dat lovitura! S-a calificat în optimile turneului de la Wimbledon. S-a aflat cu cine se bate pentru un loc în sferturi Gabriela Ruse. Parcurs bun pentru jucătoarea noastră în proba de dublu a celui de-al treilea turneu de Mare Şlem al anului.

Urmaşa Simonei Halep nu a reuşit nimic la simplu, dar face senzaţie în proba de dublu de la Wimbledon.

Rivala Simonei Halep a dat lovitura!

Perechea Gabriela Ruse/Marta Kostyuk (România/Ucraina) s-a calificat, duminică, în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Wimbledon. Ruse şi Kostyuk au învins în turul doi echipa Yana Sizikova/Yafan Wang (Rusia/China). a fost o victorie în minim de seturi pentru româncă şi ucraineancă, scor 6-4, 6-4. Meciul a durat o oră şi 21 de minute.

În runda următoare, Gabriela Ruse şi Marta Kostyuk vor înfrunta perechea Gabriela Dabrowski/Erin Routliffe (Canada/Noua Zeelandă), cap de serie 2.

Turneul de la Wimbledon a fost un adevărat coşmar pentru fetele noastre în acest an. La probla de simplu nu au reuşit aproape nimic. Cea mai bine clasată jucătoare din România  în clasamentul WTA, Sorana Cîrstea a ieşit din turul inaugural. A fost învinsă de o necunoscută. Din primul tur au fost eliminate şi Irina Begi, Ana Bogdan, Jaqueline Cristian, dar şi Gabriela Ruse. Anca Todoni a dat lovitura. Venită încă din calificări a părăsit turneul de Mare Şlem în turul secund. a fpst învinsă categoric de către Coco Gauff.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed