Mihai Stoica s-a dezlănţuit! Anunţ incredibil al oficialului de la FCSB. A dezvăluit strategia lui Gigi Becali

Mihai Stoica s-a dezlănţuit! Anunţ incredibil al oficialului de la FCSB. A dezvăluit strategia lui Gigi Becali din noul sezon de Superliga. Oficialul campioanei a spus pe cine se va baza Elias Charalambous după plecarea lui Florinel Coman.

Mihai Stoica a dat cărţile pe faţă. Spune că plecarea lui Florinel Coman va fi acoperită de noul venit, Marius Ştefănescu.

Mihai Stoica s-a dezlănţuit!

Mihai Stoica e de părere că Marius Ştefănescu va fi implicat în peste 20 de goluri sezonul viitor. ”S-a închis campania de achiziţii. Eu zic că a fost spectaculoasă campania de achiziţii. Ce bani a promis Gigi? A spus sume? Serios, cât a zis? Nu am auzit niciodată. Îţi spun eu că nu a zis aşa ceva. El a vrut să îl ia pe Louis Munteanu. Bine că nu l-a luat.

Eu sunt foarte mulţumit. Ştiu ce avem în curte. Ştefănescu va compensa (n.r.: plecarea lui Florinel Coman). Va da un plus la capitolul realizări. Dacă este sănătos, Ştefănescu poate avea peste 20 de contribuţii la goluri sezonul viitor!”, a declarat Stoica, în direct la Prima Sport.

Băieţii lui Elias Charalambous au un obiectiv clar în noul sezon. După ce au câştigat Supercupa, cei de la FCSB urmează să joace în turul 1 preliminar din Champions League. Patronul Gigi Becali a stabilit un obiectiv foarte clar pentru noul sezon.

Vrea că FCSB să câştige, din nou, titlul în Superliga şi să se califice în grupele Champions League. Pentru acest ultim obiectiv echipa roşa-albastră are de trecut de 4 tururi. Primul este foarte simplu, în faţa lui Virtus, echipă de amatori din San Marino.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed