Anunţ şocant despre Dennis Man! Sorin Cârţu l-a făcut praf în direct. Ce a putut să spună fostul antrenor despre tricolor

Anunţ şocant despre Dennis Man! Sorin Cârţu l-a făcut praf în direct. S-a aflat ce a putut să spună fostul antrenor despre tricolor. L-a nemulţumit total prestaţia jucătorului la EURO 2024.

Sorin Cârţu l-a atacat fără menajamente pe Dennis Man. Asta după ce tricolorii au ajuns în faza optimilor de finală la EURO 2024.

Anunţ şocant despre Dennis Man!

Fostul președinte de la CSU Craiova a spus clar. Dennis Man putea să trateze mai bine unele situații de joc, în special la meciurile cu Belgia și Olanda. ”Mă uitam și la Dennis Man. A avut niște situații… Putea să iasă în evidență.

Mă refer la faza când a scăpat singur cu portarul belgienilor (n.r. Koen Casteels). Putea să se prefacă că trage și se întorcea pe piciorul stâng. Ieșea o fază senzațională.

Și în meciul cu olandezii, când a primit o pasă de la Stanciu, la 11 metri. A venit și a dat prost în minge. Putea să facă o pivotare să scoată advesarul din joc. Dar ei (n.r. jucătorii naționalei) nu sunt preocupați de treburile astea, ci vor să dea imediat”, a declarat Sorin Cârțu, conform sptfm.ro.

În 28 de meciuri pentru naționala României, Dennis Man a înscris de 7 ori. 9.000.000 de euro este cota de piață a jucătorului, potrivit Transfermarkt. Înaintea EURO 2024, Man a fost unul dintre cei mai importanţi oameni de la Parma în sezonul revenirii în Serie A. Este pe lista mai multor echipe importante care îl vor din sezonul viitor. Printre acestea, Fiorentina sau Borussia Dortmund.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed