S-a aflat adevărul despre naţionala lui Edi Iordănescu! Ce s-a întâmplat, de fapt, la EURO 2024. Nimeni nu ştia aceste lucruri

S-a aflat adevărul despre naţionala lui Edi Iordănescu! Ce s-a întâmplat, de fapt, la EURO 2024. Nimeni nu ştia aceste lucruri. Tatăl selecţionerul a dat cărţile pe faţă. A scos la iveală un amănunt crucial.

România a fost eliminată din optimile EURO 2024. A fost învinsă categoric de Olanda, scor 0-3. Băieţii lui Edi Iordănescu au avut o altă reuşită impoartantă în afara calificării în optimi.

S-a aflat adevărul despre naţionala lui Edi Iordănescu!

Tatăl lui Edi Iordănescu a scos la iveală un amănunt absolut uluitor. Anghel Iordănescu a dezvăluit că cea mai mare victorie a primei reprezentative din Germania nu s-a înregistrat pe terenul de joc, ci în afara lui.

Naţionala a reuşit să adune foarte mulți suporteri în jurul echipei naționale, indiferent de proveniența acestora. Acesta a mărturisit că a fost suprins de modul în care suporterii tricolorilor s-au manifestat în minutul 70 al partidei Belgia – România, când s-au ridicat de pe scaune și au început să intoneze imnul național.

”Cea mai mare victorie a echipei naționale nu este această calificare la turneul final, cea mai mare este că ne-a readus pe toți în jurul echipei naționale, a dus la unirea românilor de peste tot. Nu am văzut de 50 de ani de fotbal ca o echipă să fie adulată, încurajată așa.

Mă refer la românii de pretutindeni, din Diaspora, suporterii din țară, de la orașe, sate. Nu am văzut în viața mea ca în timpul unui meci (n.r. cu Belgia) ca tribuna, peluza, să se ridice în picioare în minutul 70 și să cânte imnul național. N-am văzut atâta bucurie, atâta susținere, din partea fanilor noștri”, a spus Anghel Iordănescu, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed