Radu Drăguşin surprinde pe toată lumea! Cine va câştiga EURO 2024. Englezii vor face scandal

Radu Drăguşin surprinde pe toată lumea! Cine va câştiga EURO 2024. Englezii vor face scandal. Tricolorul şi-a dezvăluit favorita pentru trofeu în competiţia din Germania care a ajuns la semifinale.

Radu Drăguşin a făcut dezvăluiri complete. Asta după ce s-au stabilit semifinalele EURO 2024. Spania – Franța se va juca marţi, de la ora 22.00, iar Olanda – Anglia o zi mai târziu, de la aceeaşi oră.

Radu Drăguşin surprinde pe toată lumea!

Chiar dacă evolează în Premier League, la Tottenham, Radu Drăguşin nu ţine pumnii Angliei. Fundaşul român a fost integralist și a jucat în toate cele patru meciuri pentru naționala României, la Campionatul European. Fundașul care aparține de Tottenham crede că formația antrenată de Luis de la Fuente are șanse foarte mari să câștige trofeul continental.

”Spania are o echipă foarte bună. Da, poate câștiga EURO 2024, dar la acest European s-au văzut că echipe pe care le-ai fi dat ieșite au reușit să câștige meciuri și să meargă mai departe. Este o cursă foarte deschisă”, a declarat Radu Drăgușin, la PRO TV.

Rezultatele Spaniei de la EURO 2024:

Spania – Croația 3-0 – grupe
Spania – Italia 1-0 – grupe
Spania – Albania 1-0 – grupe
Spania – Georgia 4-1 – optimi de finală
Spania – Germania 2-1 – sferturi de finală

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed