Ce i-a făcut Andreea Bălan iubitului sportiv. Dezvăluiri incredibile despre jucătorul de tenis. S-a întâmplat după ce a cunoscut-o pe vedetă / Foto

Ce i-a făcut Andreea Bălan iubitului sportiv. Dezvăluiri incredibile despre jucătorul de tenis. S-a întâmplat după ce a cunoscut-o pe vedetă. Nimeni nu se aştepta la o asemenea răsturnare de situaţie.

Andreea Bălan a fost acuzată că îi distruge cariera iubitului sportiv. Se pare că lucrurile stau exact invers.

Ce i-a făcut Andreea Bălan iubitului sportiv

Ies la iveală amănunte incendiare despre Victor Cornea. Totul s-a întâmplat de când jucătorul se află într-o relaţie cu Andreea Bălan. Cariera sportivului nu că a luat-o în jos, ci invers.

Victor Cornea şi Andreea Bălan formează un cuplu de mai bine de un an. Solista în vârstă de 40 de ani îl însoţeşte pe partenerul ei la mai multe turnee. La Wimbledon a avut ocazia să-l întâlnească pe Novak Djokovic.

În ultimele 14 luni, cariera lui Victor Cornea s-a aflat pe o pantă ascendentă. Această urcare vine exact din momentul în care a început să se iubească cu vedeta, conform fanatik.ro.

Relaţia cu vedeta l-a ajutat pe Victor Cornea. Jucătorul de dublu a reuşit să atingă cea mai bună clasare din cariera sa. În prezent se află pe locul 69 ATP, la dublu, însă la începutul anului se clasa pe locul 64 ATP.

Cornea nu a mai participat la turnee de simplu şi s-a axat pe proba de dublu. Acolo a avut rezultate importante chiar de când se iubeşte cu celebra blondă. Asta se vede şi în conturile jucătorului.

În 2023, sportivul a câştigat aproape 100.000 de dolari, după ce a bifat patru victorii şi zece înfrângeri. În acest an, sportivul a participat la mai multe turnee. A bifat în prima jumătate a acestui an şase victorii şi 14 înfrângeri. Astfel, suma câştigată de Victor Cornea până în luna iulie este de 63.335 de dolari, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed