Victor Piţurcă va fi şocat! Cum a fost ajutat antrenorul de cea mai cunoscută amantă din România. Nimeni nu ştia aceste lucruri

Victor Piţurcă va fi şocat! S-a aflat cum a fost ajutat antrenorul de cea mai cunoscută amantă din România. Nimeni nu ştia aceste lucruri. Chiar vedeta a fost cea care a dat cărţile pe faţă.

Victor Piţurcă se va enerva cumplit. Mama copilului său vine cu afirmaţii absolut uluitoare. Cea mai cunoscută amantă din România susţine că i-a schimbat viaţa acestuia.

Victor Piţurcă va fi şocat!

Vica Blochina iese la rampă cu dezvăluiri uluitoare din trecut. Cea mai cunoscută amantă din România şi Victor Piţurcă au avut o relaţie secretă, timp de 16 ani. Au împreună și un copil, dar acesta locuiește alături de tatăl său.

Vica Blochina a spus că atunci când l-a cunoscut pe Piţurcă acesta nu avea o carieră importantă şi că ea l-a ajutat enorm. Fosta balerină de la Melody a vorbit şi despre Edan, fiul pe care îl are cu antrenorul. Spune că Edan este extrem de norocos și are ocazia să învețe multe lucruri, de la ambii lui părinți, conform podcastului „online story by Cornelia Ionescu.

„Eu când m-am cunoscut cu tatăl copilului, era un antrenor la o echipă mică. Când am venit în viața lui, el a crescut foarte mult profesional. Așa s-a întâmplat cu toți oamenii din viața mea. Când eram în viața lor, la un moment dat se schimbau lucrurile. S-a întâmplat chestia asta cu copilul. S-a născut copilul într-o familie în care tatăl avea familia lui, iar eu… era o situație foarte aiurea.

Era o lecție pe care trebuia să o învăț, pentru ca mai târziu să îi învăț și eu pe alții, să le fiu exemplu. A fost ceva karmic. Pițurcă e născut tot pe 8 ca și mine. A fost o întâlnire karmică. Adică, voiam, nu voiam, asta era să fie. De ce am făcut copilul cu el? De ce am rămas eu în România? Edan este un copil foarte norocos, iar el s-a născut ca amândoi să învățăm ceva. Fix primii ani, el a stat cu mine, ca să îl învăț eu niște lucruri.

Ce a făcut karmic el? A plecat și m-a lăsat să învăț ceva. Eu, prin cifra mea, sunt foarte controlabilă, vreau să controlez tot timpul, nimic nu se mișcă fără mine. Pur și simplu din neant, de la 11 sau 12 ani, copilul meu s-a mutat la tatăl lui, că acolo se simte bine, pentru că avea nevoie de această aură a tatălui. E foarte interesant”, a declarat Vica Blochina.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed