S-a aflat adevărul despre Cristi Borcea! Motivul ascuns pentru care şi-a îndepărtat din afaceri fosta soţie. Totul a ieşit la iveală

S-a aflat adevărul despre Cristi Borcea! Motivul ascuns pentru care şi-a îndepărtat din afaceri fosta soţie. Totul a ieşit la iveală. Fostul şef al lui Dinamo vrea să-şi petreacă mult timp alături de familie.

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au luat o decizie radicală. Au renunţat la hotelul de care se ocupa, până nu demult, Mihaela Borcea, prima soţie a milionarului.

S-a aflat adevărul despre Cristi Borcea!

Cristi Borcea a renunţat la acel hotel, dar s-a ales cu o sumă importantă. Acum, fostul şef al lui Dinamo Valentina Pelinel s-au relaxat la hotelul de la malul mării, care a fost deținut de Mihaela Borcea. Milionarul român și-a sărit din schemă fosta soție și a luat decizia de a vinde hotelul.

Valentina Pelinel a fost cea care a dezvăluit faptul că Cristi Borcea încă nu stă departe de fostul său hotel. L-a vândut în schimbul sumei de nouă milioane de euro.

Soția milionarului român a transmis că are ceva regrete cu privire la faptul că hotelul de pe litoral nu îi mai aparține soțului ei. A recunoscut însă adevăratul motiv pentru care a fost vândut.

Valentina Pelinel a mai transmis că după ce a vândut hotelul din stațiunea Olimp, Cristi Borcea mai deține doar hotelul din Timișoara, conform cancan.ro. „Hotelul nu mai este al nostru. Dar ne simțim la fel de bine. Acum suntem aici, în resort, cu toți cei șase copii. Vom mai sta câteva zile. Ne pare rău, dar nu mai aveam timp să ne ocupăm de el. Mai avem doar hotelul din Timișoara”, a declarat Valentina Pelinel, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed