Mihai Rotaru îi face echipă lui Costel Gâlcă! Anunţ de ultimă oră al şefului de la CSU Craiova. Urmează mutarea verii

Mihai Rotaru îi face echipă lui Costel Gâlcă! Anunţ de ultimă oră al şefului de la CSU Craiova. Urmează mutarea verii cu mai puţin de o săptămână înainte de debutul noului sezon de Superliga.

Costel Gâlcă aşteaptă un jucător care va fi direct titular la CSU Craiova. Cel puţin asta susţine patronul echipei, Mihai Rotaru.

Mihai Rotaru îi face echipă lui Costel Gâlcă!

Mihai Rotaru anunță transferul verii la CSU Craiova. Spune că urmează o mutare bombă la echipa lui Costel Gâlcă. Asta deşi CSU Craiova a făcut deja cinci transferuri. Patronul oltenilor nu se oprește aici. A anunțat că pregătește un transfer de excepție. Asta pentru a forţa titlul în viitoarea ediţie de Superliga. Până acum la gruparea din Bănie au venit Silviu Lung Jr., Gregorio Sierra, Takuto Oshima, Luis Paradela și Carlos Mora.

„Noi nu lucrăm pe insistențe, ci în echipă. Aveam de acoperit un fundaș de picior stâng. Am preferat să aducem un jucător cu experiență (n.r. pe Sierra). A venit la propunerea lui Costel Gâlcă. Mai căutăm un atacant.

Da, vrem să mai facem un transfer. Vrem ceva de excepție. Nu ne gândim acum la plecări de jucători. Nu luăm în calcul”, a spus Mihai Rotaru, în direct la Digi Sport.

Pe lângă titlu, Rotaru i-a mai impus un obiectiv clar lui Costel Gâlcă în viitorul sezon. Vrea să o ducă pe CSU Craiova în grupele Conference League. Echipa olteană va porni din turul 2 preliminar al competiţiei. Mai mult, CSU Craiova nu mai vrea să rateze în acest sezon nici Cupa României.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed