Mircea Lucescu a dat ordin! Se naşte o nouă forţă în Superliga. Condiţia obligatorie pentru a se bate la Europa

Mircea Lucescu a dat ordin! Se naşte o nouă forţă în Superliga. Condiţia obligatorie pentru a se bate la Europa. Antrenorul român a fost la prezentarea lotului şi le-a spus şefilor clubului ce trebuie să facă.

Mircea Lucescu nu poate să stea departe de fotbal. A fost prezent la prezentarea lotului celor de la Poli Iaşi.

Mircea Lucescu a dat ordin!

Mircea Lucescu a fost invitatul special al moldovenilor. Echipa lui Tony da Silva a disputat și un amical împotriva celor de la Zimbru Chișinău, scor 0-3. antrenorul care e şi cetățean de onoare al Iașiului, a primit titlul de ambasador al fotbalului ieșean. Ovaționat de cei aproximativ 1 000 de spectatori prezenți în Copou, Lucescu, care a fost însoțit de legenda gazdelor, Vasile Simionaș, și-a amintit de momente din trecut în care fanii ieșeni l-au purtat pe brațe după un meci Constructorul Iași – Corvinul Hunedoara.

Lucescu le-a spus clar autorităţilor ce trebuie să facă pentru ca echipa lui Tony să devină o forţă în Superliga. Le-a spus să construiască un stadion nou, care ar aduce echipei 13-14 puncte în plus.

Echipa din Republica Moldova, cu care Poli a jucat imediat după prezentarea lotului, s-a impus cu un scor neverosimil, 3-0 (1-0), grație golurilor marcate de Fabian Pegza (9) și Justice Ohajunwa (52 și 80).

Antrenorul gazdelor, Anthony „Tony” Da Silva, a mizat pe:

Fernandez (46 Ailenei) – Todoroski, F. Ilie (58 G. Soares), Samayoa (67 C. Silva), Ispas (67 Atanaskoski) – Marchioni (67 Itu), Bordeianu – Ștefanovici (55 Ștefanovici), Roman, Tailson (67 Teixeira) – V. Gheorghe (55 Harrison)

După meci, Tony a cerut conducerii un atacant de careu și a reproșat jucătorilor atitudinea etalată. Lucescu a vorbit și despre amintirile legate de Poli Iași și a avut un mesaj pentru edil, sugerând ridicarea cât mai rapidă a noului stadion. „Au fost multe amintiri frumoase legate de Poli Iași. Nu pot să spun că una e mai importantă decât cealaltă. Am avut coechipieri de la Poli Iași”, a mai spus Lucescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed