Decizie de ultimă oră a lui Mihai Rotaru! Costel Gâlcă, direct vizat. Patronul de la CSU Craiova nu mai suportă situaţia

Decizie de ultimă oră a lui Mihai Rotaru! Costel Gâlcă, direct vizat. Patronul de la CSU Craiova nu mai suportă situaţia. A luat o hotărâre radicală. Va desfiinţa echipa a doua care activează în liga a treia.

Şeful celor de la CSU Craiova l-a înştiinţat pe Costel Gâlcă. Mihai Rotaru desfiinţează echipa a doua şi îi aduce la prima echipă pe cei mai buni jucători.

Decizie de ultimă oră a lui Mihai Rotaru!

Costel Gâlcă va avea un lot mai numeros în viitoarea ediţie de Superliga. Mihai Rotaru a spus clar. Desființează echipa a doua, iar tinerii fotbaliști vor sta aproape de echipa mare. Rotaru spune că a luat această decizie deoarece jucătorii sunt prea tineri, iar a juca la campionat cu ei nu ar exista șanse prea mari de victorie.

Mihai Rotaru este hotărât să desființeze echipa din liga a treia pe motiv că jucătorii sunt tineri și riscă accidentări dacă ar juca cu alți fotbaliști străini care sunt mai dezvoltați. De asemenea, patronul celor de la CSU Craiova spune că este nevoie de o discuție cu FRF cu privire la un program de dezvoltare pentru jucătorii tineri.

„Nu este vorba de o alianță. Noi suntem o asociație patronală care vrea să decidă modul în care se desfășoară competiția. Nu poți juca doar cu tineri dacă vrei să te bați la campionat. Vorbim și de vârsta relativă, jucătorii români se dezvoltă diferit față de cei din celelalte părți ale lumii. Riști să ai accidentări, poate tinerii sunt mai fragili decât cei nordici, africani sau din spațiul ex-iugoslav.

Uitați-vă la exemplele Benga, Bană sau Baiaram. Jucătorii tineri au nevoie de un program de dezvoltare. Sperăm să avem un dialog cu Federația, însă deocamdată nu am reușit să stabilim întâlnirea. Vom lua atitudine. Nu suntem oamenii care să stea să asculte.

Anul ăsta, desființez echipa de liga a treia. Jucau tineri de 16-17 ani, însă ei acum vor sta lângă echipa mare, cei de valoare. Nu mai are sensul o echipă în liga a treia. Ne rezervăm dreptul de a protesta și vom găsi variante de a o face”, a spus Mihai Rotaru, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed