Adevăratul motiv pentru care Edi Iordănescu vrea să plece! Răzvan Burleanu nu mai are ce să facă. Ce i s-a întâmplat fiului selecţionerului

Anghel Iordănescu a explicat de ce fiul său ezită să semneze prelungirea contractului cu FRF. Mandatul selecționerului expiră la finalul EURO 2024, și deși Răzvan Burleanu a dorit să facă o nouă înțelegere, deocamdată Edi Iordănescu nu a dat niciun răspuns. 

Naționala României a încheiat grupa la Campionatul European pe primul loc, apoi a fost eliminată în optimile de finală de Olanda, scor 0-3.

De ce ezită Edi Iordănescu se semneze noul contract

După meciul cu Olanda de la EURO 2024, selecționerul a lăsat să se înțeleagă faptul că vrea să-și dedice mai mult timp familiei.

Anghel Iordănescu a fost întrebat dacă știe ce decizie va lua fiul său, iar acesta a încercat să explice cum stau lucrurile și de ce ezită antrenorul. Fiul lui Edi Iordănescu a trecut prin situații neplăcute în ultimii ani din cauza atacurilor și comentariilor răutăcioase.

Deja îmi puneți niște întrebări extrem de delicate. Dacă totuși m-ați întrebat, este greu pentru un copil de 14 ani să meargă la școală și să audă comentariile pe care le-a auzit Luca (n.r. fiul lui Edi Iordănescu). Foarte multă lume care nu avea încredere nici în echipă, nici în selecționer, comentau și făceau afirmații care nu-și aveau acoperire. A trecut peste toate aceste lucruri. Suntem un popor care ne pricepem la fotbal și suntem foarte mulți selecționeri”, a declarat Anghel Iordănescu, la Digi Sport.

Fostul mare antrenor crede însă că fiul său ar putea să se răzgândească.

„Există o bază de plecare, un nucleu la echipa națională. Că va fi Edi, că va fi alt antrenor, e clar că are de unde să înceapă. Are ce să construiască. Edi a livrat ceea ce a promis. A promis că ne califică la Euro 2024

Ne-a cerut să avem încredere în el și în jucători. După două jocuri de pregătire, ne-a spus că vom merge în Germania și ne vom califica. S-a ținut de promisiune. Ce va fi de acum înainte, rămâne de văzut. Federația și selecționerul vor decide viitorul echipei naționale”, a mai declarat Anghel Iordănescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed