S-a aflat adevărul despre Gică Hagi! Cum l-a ajutat pe Edi Iordănescu la EURO 2024. Nimeni nu ştia aceste lucruri

S-a aflat adevărul despre Gică Hagi! S-a aflat cum l-a ajutat pe Edi Iordănescu la EURO 2024. Nimeni nu ştia aceste lucruri. Antrenorul celor de la Farul a avut un rol important în vestiarul tricolorilor la turneul final din Germania.

Gică Hagi a pus umărul la parcursul peste aşteptări al tricolorilor de la EURO 2024. Naţionala României a fost prima într-o grupă cu Belgia, Slovacia şi Ucraina.

S-a aflat adevărul despre Gică Hagi!

Gică Hagi nu a lipsit nici el din vestiarul tricolorilor. A fost alături de băieţii lui Edi Iordănescu. Pe mulţi dintre jucătorii naţionalei i-a avut sub comandă, în trecut, la Viitorul.  Denis Drăguş a dezvăluit că Hagi este cel care le-a insuflat mentalitatea de învingători, chiar şi atunci când nimeni nu mai credea în naţionala României.

Drăguş a stat de vorbă cu Hagi, care a lucrat cu mai mulţi jucători care au evoluat la EURO 2024. Din actuala echipă naţională la Farul au trecut Răzvan Marin, Ianis Hagi, Florinel Coman, Denis Alibec sau Alexandru Cicâldău.

„Am vorbit și cu Gheorghe Hagi. El a avut încredere în noi, când nimeni nu avea. Ne-a crescut pe fiecare de mici. Ne-a indus mentalitatea asta de a fi mereu cei mai buni. Asta am învățat de la dânsul: să câștigăm!

Indiferent că am jucat cu Belgia sau cu Olanda, noi am vrut să câștigăm. Am simțit că putem fi din nou acolo sus”, a spus Denis Drăguș, conform digisport.ro.

Naţionala lui Edi Iordănescu s-a oprit în optimi la EURO 2024. Nu a reuşit să le facă faţă oalndezilor. Batavii s-au impus cu scorul de 3-0. Între timp, au şi ajuns în semifinalele competiţiei din Germania. Acolo se vor bate pentru un loc în finală cu Anglia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed