S-a decis viitorul lui Olimpiu Moruţan! Dezvăluiri de ultimă oră despre tricolor. Şi Alexandru Cicâldău, direct vizat

S-a decis viitorul lui Olimpiu Moruţan! Dezvăluiri de ultimă oră despre tricolor. Şi Alexandru Cicâldău, direct vizat de o mutare iminentă. Cei doi se vor întoarce la Galatasaray în această vară.

Totuşi, Galatasaray nu îl vrea pe Olimpiu Moruţan. Urmează să îl împrumute la o altă formaţie.

S-a decis viitorul lui Olimpiu Moruţan!

În sezonul trecut, alexandru Cicâldău a evoluat la Konyaspor, echipă care a terminat pe locul 17 în SuperLig. Olimpiu Mourțan a jucat pentru Ankaragucu, formație care a retrogradat în liga a doua din Turcia.

Impresarul Giovanni Becali spune că sunt șanse destul de mici ca cei doi fotbaliști români să nu rămână în lotul celor de la Galatasaray pentru sezonul 2024/2025. Cei doi ar urma să plece de la Galatasaray înainte de play-off-ul Champions League. De asemenea, în ceea ce îl privește pe Moruțan, mai multe cluburi s-au interesat de el.

”Ei rămân jucătorii lui Galatasaray. Nu cred că vor rămâne să joace în play-off-ul pentru Champions League. Ei sunt jucătorii lui Galatasaray și, oriunde vor merge, vor merge cu același salariu pe care l-au avut.

La Moruțan e puțin mai diferit. Pentru el deja suntem în contact cu câteva echipe.

El va putea să înceapă pregătirile la sfârșitul lunii august, așa că echipa care îl va dori trebuie să aibă răbdare și să îl ia pe încredere pentru că va începe pregătirea puțin mai târziu. Nu cred că vor exista probleme pentru niciunul”, a spus Giovanni Becali pentru PRO TV.

Olimpiu Moruțan a evoluat în 36 de partide pentru Galatasaray, timp în care a reușit să marcheze 3 goluri și să ofere 5 pase decisive. De cealaltă parte, Alexandru Cicâldău a jucat în 41 de meciuri pentru gruparea ”Cim-Bom-Bom” și a marcat 5 goluri și a pasat decisiv în 4 rânduri.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed