Ianis Hagi va fi uimit! Cum i se poate schimba cariera tricolorului. Gestul care îl va lăsa cu gura căscată pe Gică Hagi

Ianis Hagi urmează să se întoarcă la echipa de pe Ibrox. Dezvăluirea a fost făcută de Giovanni Becali, care a mărturisit gestul pe care este dispus să îl facă, doar ca fiul lui Gică Hagi să își gasească echipa perfectă pentru el.

Ianis Hagi și-a terminat contractul de împrumut cu Alaves, după care a plecat în Germania, alături de echipa națională, pentru EURO 2024.

Ianis Hagi va fi uimit! Cum i se poate schimba cariera tricolorului

După ce România a fost eliminată din optimile de finală de către Olanda, jucătorii s-au întors în țară, iar acum sunt nevoiți să se întoarca la echipele de club.

Astfel că, Ianis Hagi se va întoarce la Rangers, acolo unde nu este sigur ca va fi folosit așa cum își dorește. De aceea, Giovanni Becali ar da bani de la el doar ca mijlocașul să poată prinde minute la o echipă.

Fiul lui Gică Hagi urmează să aibă nunta cu Elena Tănase, pe 14 iulie, fix în ziua în care se va juca marea finală de la EURO 2024. Nuntă la care, impresarul va fi prezent alături de soția sa.

”Da, merg. Merg cu soția mea. Cu cea mai mare plăcere l-aș ajuta să-și găsească echipă. Aș cheltui bani de la mine și de la fratele meu pentru a găsi ceva pentru Ianis.

Are un impresar care e foarte bun cu mine. Are contract cu Rangers și cred că va începe pregătirea cu ei. Sper ca antrenorul să-l considere în continuare un om de bază”, a spus, la digisport.ro, Giovanni Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed