Lovitură totală pentru Zeljko Kopic! Croatul, în alertă înaintea noului sezon de Superliga. Dinamo are probleme

Lovitură totală pentru Zeljko Kopic! Croatul, în alertă înaintea noului sezon de Superliga. Dinamo are probleme. Câinii au pierdut ultimul meci amical înaintea partidelor oficiale care se vor relua peste o săptămână.

Zeljko Kopic a spus clar. Dinamo nu se va mai bate la evitarea retrogradării în noul sezon de Superliga. Câinii speră să prindă un loc de play-off.

Lovitură totală pentru Zeljko Kopic!

Din păcate pentru Zeljko Kopic, Dinamo a comis-o în ultimul meci amical. Echipa din Ştefan cel Mare a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 2-0, de echipa ucraineană Krivbas. A fost ultimul din cadrul cantonamentului din Slovenia. Golurile au fost marcate de Verdohlib ‘9 şi Zaderaka ’84.

Tehnicianul Zeljko Kopic a folosit următorul “11” de start: Golubovic – Oprut, Homawoo, Boateng, Costin – Gnahore, Cirjan, Milanov – Politic (c), Selmani, Bani. În urmă cu o zi, Dinamo a învins echipa N.K. Slovenska Bistrica, scor 2-1.

Câinii speră ca în noul sezon de Superliga să prindă un loc de play-off. În sezonul trecut, din postura de echipă nou promovată, Dinamo a jucat baraj de supravieţuire. S-a impus însă fără mari probleme în faţa celor de la Miercurea Ciuc.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed