Radu Drăguşin rupe tăcerea! Dezvăluiri incendiare din vestiarul tricolorilor. Ce s-a întâmplat, de fapt, în Germania

Radu Drăguşin rupe tăcerea! Fundașul de la naționala lui Edi Iordănescu a vorbit în detaliu despre motivul din spatele gestului pe care tricolorii l-au făcut în Munchen, după meciul cu Olanda.

După eliminarea de la EURO 2024, tricolorii au făcut un gest care a ajuns la inimile tuturor. Au lăsat vestiarul imaculat dar și o scrisoare de mulțumire pentru organizatorii turneului final.

Radu Drăguşin, despre ce s-a întâmplat, de fapt, în Germania

Gestul a făcut înconjurul lumii și tricolori au fost foarte lăudați pentru acest lucru.

Prezent în platourile de la PRO TV, Radu Drăgușin a explicat gestul făcut și a mărtuisit că, de fapt, staff-ul echipei naționale s-a ocupat de tot. Fundașul legitimat la Tottenham a lăudat munca făcută de acești oameni și le-a mulțumit pentru tot ce fac pentru această echipă a României.

”Adevărul este că staff-ul nostru, oamenii noștri muncesc, fac o muncă titanică de la primul până la ultimul și pe calea asta vreau să le mulțumesc și să știe că îi apreciem pe fiecare în parte. Este incredibil”, a spus Radu Drăgușin.

Imaginile postate de echipa națională au devenit rapid virale, iar UEFA le-a republicat pe contul oficial de Twitter.

Oaspeții perfecți. După eliminarea lor de la EURO 2024, cei din România au lăsat vestiarul fără nicio pată și o scrisoare emoționantă pentru gazdele germane”, a scris UEFA.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed