Lovitură totală pentru Florinel Coman! A ratat mutarea vieții. Giovanni Becali a dat toate detaliile

Florinel Coman pleacă la Al-Gharafa, în Qatar. Anunțul a fost făcut de Gigi Becali după Supercupa României câștigată de FCSB. Arabii au decis în timpul EURO 2024 să plătească clauza de reziliere.

Giovanni Becali a dezvăluit că fotbalistul a ratat oferte mult mai bune pentru că vărul său nu a vrut să-l lase să plece. La acea vreme Gigi Becali visa să ia cel puțin 10 milioane de euro pentru jucătorul său.

Giovanni Becali, adevărul despre ofertele pentru Coman

Giovanni Becali a dezvăluit că de-a lungul timpului Florinel Coman a avut o mulțime de oferte avantajoase. Dar finanțatorul campioanei s-a opus. Acum, Coman a prins un contract bun la Al-Gharafa. Impresarul a mai spus că salariul nu va fi de două milioane de euro.

 ”Eu cred că după 7 ani la Steaua (n.r. – FCSB)…. El a fost reprezentant trei ani și de noi. Dar când era reprezentat de noi putea să plece numai cu 20-30-40 de milioane de euro. Am avut ofertă de opt, am avut ofertă de 10 milioane de dolari, de un milion de dolari. Putea avea până acum cinci-șase milioane de dolari. Dar așa sunt timpurile.
Sper ca aici să-i fie bine. Nu sunt banii despre care vorbiți voi, două-trei milioane de euro, dar, în sfârșit, are un contract bun. Sper să-și continue cariera și la echipa națională.

În afară de Arabia Saudită și echipele mari nu se aruncă cu milioanele de euro. Nu vă mai luați cu Gharafa, Marafa, Dubai, Mubai, că se aruncă cu milioanele așa ușor”, a spus Giovanni Becali, la Digi Sport.

Care a fost cea mai mare ofertă pe numele jucătorului

Orlando a făcut cea mai bună ofertă. 10 milioane de euro și 50% dintr-un viitor transfer al lui Florinel Coman. Gigi Becali a refuzat-o însă.

”Am avut 10 milioane de la Orlando pe 50% și el, un milion de dolari pe an. Iar Steaua a zis nu, că valoarea lui era de 30-40 de milioane de euro. El știe, că a fost acolo. Putea avea până acum lejer patru-cinci milioane de dolari.

Sunt banii lui munciți. El știe cât are. Dacă alți prieteni de-ai lui, jurnaliști sau colegi, spun că o câștige milioane, se înșală. Poate așa, un milion, un milion și ceva. Dacă a semnat pe 4-5 ani, poate avea 5-6 milioane”, a mai spus Giovani Becali, la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed