Final incendiar la Dusseldorf! S-a terminat Anglia-Elveţia. Echipa care merge în semifinalele EURO 2024 / Foto

Final incendiar la Dusseldorf! S-a terminat Anglia-Elveţia. Echipa care merge în semifinalele EURO 2024. A fost un nou meci extrem de slab în sferturile de finală ale competiţiei din Germania.

În prima repriză, Anglia lui Gareth Southgate n-a jucat nimic, la fel ca până acum la EURO 2024. De partea cealaltă, nici elveţienii n-au jucat nimic în prima parte.

S-a terminat Anglia-Elveţia

Fosta adversară a tricolorilor părea că a uitat fotbalul foarte bun prestat în faţa campioanei europene en-titre, Italia. De altfel, în prima repriză a meciului nu s-a tras niciun şut pe poartă. Asta deşi englezii au avut mingea mai mult şi au încercat să deblocheze partida.

Elveţia a început mai bine repriza a doua şi a avut două situaţii importante. Embolo nu a reuşit însă să înscrie. Până la urmă, elveţienii au reuşit să deschidă scorul. Acelaşi Embolo a fost cel care a marcat. a îndeplinit o simplă formalitate, în minutul 75. Imediat, Southgate a vrut să facă 3 schimbări, dar Bellingham n-a vrut să iasă din teren.

Bucuria elveţienilor a durat doar 5 minute. Saka a egalat cu un şut de la distanţă. A fost primul şut pe poartă şi singurul al englezilor în 90 de minute. În minutul 117, Shaqiri a fost la un pas de 2-1. Şutul să, direct din corner, a lovit încheietura barelor. Amdouni a avut şi el şansa lui 2-1, dar Pickford a respins. Akanji a fost singurul care a ratat şi englezii ajung în semifinale fără să joace nimic. acolo vor întâlni câştigătoarea dintre Turcia şi Olanda.

Anglia – Elveția, echipe de start

ANGLIA (3-4-2-1): Pickford – Walker, Stones, Konsa – Trippier, Mainoo, Rice, Saka – Bellingham, Foden – Kane
Rezerve: Ramsdale, Henderson, Shaw, Alexander-Arnold, Dunk, Gallagher, Toney, Gordon, Watkins, Bowen, Eze, Gomez, Palmer, Wharton
Antrenor: Gareth Southgate

ELVEȚIA (3-4-3): Sommer – Schar, Akanji, Rodriguez – Rieder, Freuler, Xhaka, Aebischer – Ndoye, Embolo, Vargas
Rezerve: Mvogo, Kobel, Stergiou, Widmer, Elvedi, Zakaria, Okafor, Steffen, Zuber, Zesiger, Sierro, Duah, Shaqiri, Jashari, Amdouni
Selecționer: Murat Yakin

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed