Vestea momentului despre Ianis Hagi! O fostă glorie a lui Rangers a dat verdictul. Ce trebuie să se întâmple cu jucătorul român

Vestea momentului despre Ianis Hagi! O fostă glorie a lui Rangers a dat verdictul. S-a aflat ce trebuie să se întâmple cu jucătorul român. Asta după revenirea tricolorului de la EURO 2024.

Ianis Hagi a făcut un turneu final bun în tricoul României. Venea însă după un sezon foarte prost la Alaves. Scoţienii spuneau că vor să scape de el.

Vestea momentului despre Ianis Hagi!

Acum, în apărarea lui Ianis Hagi sare o fostă glorie a celor de la Rangers, Barry Ferguson.
Chiar dacă se vorbește despre o posibilă despărțire, un fost căpitan al scoțienilor este convins că românul va rămâne la echipă și va reuși un sezon bun.

”Când l-am văzut la EURO că-și reprezintă țara, atunci mi-am adus aminte că Ianis Hagi este încă jucătorul lui Rangers. Phillipe Clement a urmărit fiecare minute în care a jucat și cred că a văzut suficient pentru a îl lua înapoi în lot. Îmi amintesc că a fost puțin ciudat atunci când a fost împrumutat la Alaves.

Hagi nu mai este un copil, el este un fotbalist cu experiență și nu există nicio îndoială că încă mai are multe de arătat”, a spus Barry Ferguson, conform Ibrox News.

Fostul mare jucător al celor de la Rangers, Barry Ferguson este un fotbalist important în istoria formaţiei de pe Ibrox Park. Fost căpitan al scoțienilor, acesta a evoluat în 398 de meciuri pentru formația de pe Ibrox.

Ianis Hagi a reuşit un turneu final bun în tricoul echipei lui Edi Iordănescu. România a câştigat grupa din care au mai făcut parte Belgia, Slovacia şi Ucraina. S-a oprit în optimile de finală, când a fost eliminată de Olanda, scor 0-3.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed