Ioan Ovidiu Sabău, în alertă! Se teme de meciul contra celor de la FCSB. Probleme înaintea disputei cu formația lui Elias Charalambous

Ioan Ovidiu Sabău este în alertă. Antrenorul se teme de meciul contra celor de la FCSB și spune că nu este mulțumit de toți jucătorii săi și le cere șefilor întăriri.

Campioana României și U Cluj vor juca pe 13 iunie, de la ora 22.00, în prima etapă din noul sezon din Superliga.

Ioan Ovidiu Sabău se teme de meciul contra celor de la FCSB

U Cluj a efectuat un stagiu de pregătire în Austria. În ultimul meeci amical, clujenii au pierdut în fața celor de la Slovan Liberec, scor 2-0. Ioan Ovidiu Sabău este îngrijorat înaintea meciului cu FCSB și spune că nu este mulțumit de unii jucători. Antrenorul le cere șefilor întăriri. 

„Partea bună este că am reușit în prima repriză să avem controlul, să avem posesia. Ne-am creat câteva situații. A doua repriză ei au schimbat, având două echipe care au evoluat câte 45 de minute. Noi încă nu avem un ritm bun.

Unii sunt la un nivel bun de pregătire, alții mai au de lucru, fiind la 70% – 80%. Au venit pe rând, sunt mici probleme.Trebuie să găsesc soluții cât mai rapid pentru că ne așteaptă meciul cu FCSB, peste aproape o săptămână, opt zile.

Încă nu avem ritm. Sigur, suferim atunci când trebuie să verticalizăm, să aducem cât mai mulți jucători în preajma careului.

 Avem nevoie de încă cel puțin trei, patru jucători”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, conform site-ului oficial al clubului.

Clujenii i-au adus pe Hildeberto Pereira (Portimonense), Vadim Rață (FC Voluntari), Radu Boboc (FC Voluntari). Ovidiu Popescu (FCSB), Dorin Codrea (Concordia Chiajna), Iulian Cristea (Rapid), Adel Bettaieb (Poli Iași) și Mario Șfaiț (Viitorul Mihai Georgescu).

Clujenii caută soluții pentru meciul cu FCSB

Antrenorul spune că va încerca să găsească cele mai bune soluții pentru meciul din prima etapă.

„Chiar și în aceste condiții, de asta sunt aici. Să găsesc soluții să îi pregătesc foarte bine să ne batem de la egal la egal cu FCSB. Ei vor avea două meciuri oficiale. Clar vor avea un ritm mai bun decât noi, dar sper să gestionez bine aceste zile, ei să se odihnească. Săptămâna viitoare va fi o săptămână mai mult de descărcare, iar la ora jocului să arătăm mai bine decât am arătat astăzi

Per total sunt mulțumit de cum ne-am pregătit, ritmul pe care l-am avut, dar nu ne-am propus să fim în formă la ultimul joc de pregătire. Vrem să ajungem în formă la primul meci și la celelalte meciuri care sunt foarte importante”, a mai declarat antrenorul clujenilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed