Probleme mari pentru Kylian Mbappe! Dezvăluiri după meciul cu Portugalia. Selecţionerul Franţei a dat detalii de ultimă oră

Kylian Mbappe a întâmpinat probleme la partida din sferturile de finală de la EURO 2024. Selecționerul Franței a dezvăluit că fostul star de la PSG a cerut să fie înlocuit în prelungirile meciului.

Franța a eliminat Portugalia în sferturile de finală, cu scorul de 5-3, după loviturile de departajare.

Selecţionerul Franţei, dezvăluiri despre Kylian Mbappe

Se pare că vedeta francezilor a întâmpinat probleme la finalul partidei și i-a cerut lui Didier Deschamps să îl înlocuiască în prelingiri.

Cererea lui Mbappe a venit la scurt timp după ce a fost lovit cu mingea în față, fiind și nevoit să își scoată masca pentru scurt timp.

„Da, el este întotdeauna foarte sincer cu mine și cu echipa. Atunci când simte că nu are capacitatea de a accelera… Nu este în formă maximă… s-a simțit într-adevăr foarte obosit”, a explicat Deschamps, referindu-se atât la oboseala musculară, cât și la problema nasului.

L-am văzut chinuindu-se în timpul primei reprize de prelungiri. A fost inutil să îl lăsăm pe teren. Kylian a fost întotdeauna sincer cu mine și cu echipa, așa că era normal să aducem sânge proaspăt”, a declarat selecționerul Franței, potrivit MARCA.

Kylian Mbappe a fost foarte fericit pentru reușita echipei. „Este foarte entuziasmant, suntem foarte fericiți! Este foarte dificil să repeți performanțele, să fii în ultimele patru, dar suntem încă acolo. Vom încerca să ne recuperăm și să ne pregătim treptat pentru meciul împotriva Spaniei”, a declarat vârful, după meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed