Vedeta lui Gică Hagi are viitorul incert! La ce echipă urmează să joace. A fost dorit şi de Gigi Becali

Fostul jucător de la gruparea lui Gică Hagi știe unde vrea să joace. Tricolorul de la naționala lui Edi Iordănescu vrea să se realizeze profesional și să continue să aibă o carieră în străinătate.

Denis Alibec, jucătorul convocat de Edi Iordănescu pentru campionatul european final, a evoluat doar 29 de minute alături de tricolori și nu a reușit să se facă remarcat.

Vedeta lui Gică Hagi și-a decis viitorul

În momentul de față, vârful este liber de contract după despărțirea de Muaither SC și își dorește să evolueze în campionatul din afară. Vârsta fiind principalul motiv.

Însă, Aibec recunoaște că s-ar întoarce la Farul, în cazul în care ar veni în România.

”Încă nu am vorbit cu nicio echipă, sincer să vă zic. Vreau să stau un pic acasă acum, după EURO, să mă liniștesc un pic și să mă relaxez.

Aș vrea să continui să evoluez în străinătate. Am și eu o vârstă și vreau să mă realizez. Dar, dacă m-aș întoarce în țară, aș juca doar la Farul. Am mai spus asta.

Sper să mai prind o calificare alături de băieți. Ar trebui să sperăm la această calificare la Mondiale, pentru că nu s-a mai întâmplat de mult timp”, a declarat, la digisport.ro, Denis Alibec.

Alibec este cotat de site-urile de specialitate la 700.000 de euro..

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed