Cea mai frumoasă jucătoare din România a dat lovitura! Victorie importantă pentru Bernadette Szocs. Sportiva, în formă maximă înaintea Jocurilor Olimpice 2024 / Foto

Cea mai frumoasă jucătoare din România a dat lovitura! Victorie importantă pentru Bernadette Szocs. Sportiva, în formă maximă înaintea Jocurilor Olimpice 2024. A reuşit un nou meci foarte bun.

Cea mai frumoasă jucătoare din România e în formă maximă. Tocmai a reuşit o nouă victorie de prestigiu, la o importantă competiţie.

Cea mai frumoasă jucătoare din România a dat lovitura!

Cea mai frumoasă jucătoare din România a dat lovitura la turneul WTT Star Contender. Bernadette Szocs a obţinut o nouă victorie importantă. A învins-o pe Miyu Nagasaki şi a avansat în sferturile de finală ale competiţiei asiatice. A fost o dispută de luptă. Berni s.a impus cu 3-2 la seturi.

Szocs a avansat în sferturi după ce a avut un prim tur liber. Apoi, le-a învins pe Doo Hoi Kem, cu 3-0, şi pe Miyu Nagasaki, cu 3-2. De partea cealaltă, Mima Ito a trecut de Yuan Wan, cu 3-1, şi de Joo Cheonhui, cu 3-2, conform as.ro. Bernie este în formă maximă înaintea Jocurilor Olimpice 2024.

România a mai avut alte trei reprezentante pe tabloul principal de la WTT Star Contender Bangkok 2024. Este vorba despre Eliza Samara, Andreea Dragoman şi Adina Diaconu. Din păcate, cele 3 jucătoare au fost deja eliminate.

Turneul WTT Star Contender se desfăşoară în perioada 2-7 iulie. Este o competiţie importantă în tenisul de masă, dotată cu premii totale în valoare de 250.000 de dolari.

Competiţia le aduce campionilor 10.000 de dolari în conturi şi 600 de puncte în clasamentul mondial. Finaliştii de la Bangkok, de pe cele două tablouri vor încasa câte 7.500 de dolari şi vor primi şi 420 de puncte. Pentru semifinalişti sunt premii de 4.000 de dolari şi 210 puncte în ierarhia mondială.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed