Adrian Mititelu s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa lui Răzvan Burleanu. Este cutremur în Superliga

Atac al lui Adrian Mititelu la adresa lui Răzvan Burleanu după ce a câștigat procesul cu Federația Română de Fotbal. Un discurs de 30 de minute a ținut patronul echipei din Bănie, unde susține că FCU Craiova este continuarea de drept a Universității.

Tribunalul București i-a dat câștig de cauză lui Adrian Mititelu după ce a contestat statutul de președinte FRF al lui Răzvan Burleanu.

Adrian Mititelu, atac devastator la adresa lui Răzvan Burleanu

În discursul de 30 de minute ținut, Adrian Mititelu, printre altele, îi îndeamnă pe Gigi Becali și Mihai Rotaru să meargă mai departe cu înlăturarea reguli U21.

„Rotaru, Becali, fraților…! Cereți ce vreți! Poate să joace și oaia în primul «11»! Toți cei care sunt acum în Liga 1, în Liga 2, Liga 3… Abia acum a încercat Federație să le afilieze! Dar noi în acest moment nu avem niciun membru afiliat. Liga 1 n-are membri afiliați, Liga 2 nu are. Legal, doar noi (n.r. – FCU Craiova) mai suntem afiliați în acest moment. De ce?

Din cauza litigiilor și problemelor din ultimii 15 ani, avem o sentință care a stabilit că Fotbal Club U Craiova este succesoarea Universitatea Craiova. Și mai avem o sentință care spune că FCU 1948, fosta U Craiova 1948, este succesoarea Craiovei. Noi suntem singurii din fotbal care sunt afiliați. Cred că în situația aceasta, de a fi afiliate, mai sunt Dinamo și FCSB, fiindcă FCSB este continuatoarea AFC Steaua, iar Dinamo este continuatoarea lui AFC Dinamo.

Noi am făcut cerere de intervenție și am explicat instanței că, de fapt, este un fals și că ei vor să acopere abuzurile și nulitățile. Ei spun că nu e adevărat, dar sunt terminați în acest moment! Nu mai pot fi salvați de nimeni! E o chestiune de o lună, două, trei, patru.

Mandatul lui Răzvan Burleanu și mandatele membrilor din Comitetul Executiv sunt nule. A fost ales de unii despre care Înalta Curte a apus că n-au niciun drept. Prin urmare, vorbim de o nulitate absolută. E o problemă, nu mai poate sta acolo!

Pentru mine, FCSB e Steaua, iar asta e clar. Dar nimeni nu mai poate opri CSA Steaua să promoveze! Celelalte competitoare din Liga 2 nu au nimic diferit față de CSA Steaua”, a declarat Adrian Mititelu.

FCU Craiova tocmai a retrogradat din Supelriga. Şi-a adus antrenor nou, pe Marius Croitoru. Tehnicianul are ca obiectiv promovarea din primul an.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Darius Olaru, băgat în şedinţă! Ce i-a transmis Gigi Becali. Totul a devenit public

Darius Olaru, băgat în şedinţă! S-a aflat ce i-a...

Avertisment dur pentru Simona Halep! Verdict devastator al specialiştilor. Românca are mari probleme

Avertisment dur pentru Simona Halep! Verdict devastator al specialiştilor....

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed