Scandal uriaş la EURO 2024! Germanii se revoltă după eliminarea în faţa Spaniei. Au dat de pământ cu arbitrajul

Nemții fac scandal după ce au fost eliminați de la EURO 2024 în urma rezultatului de 2-1, în favoarea Spaniei. Selecționerul Germaniei aduce acuzații grave la adresa arbitrajului prestat de central.

Germania nu a reușit să tracă de sferturile de fnală de la EURO 2024. Spaniolii s-au impus cu scoruld e 2-1 în prelungiri, după ce golul lui Merino din minutul 119 a închis tabela de marcat.

Scandal uriaş la EURO 2024! Germanii se revoltă după eliminarea în faţa Spaniei

Totuși, selecționerul Germaniei s-a declarat foarte nemulțumit de acest scor, după ce a acuzat arbitrajul că nu a acordat penalty în minutul 106, atunci când Jamal Musiala a șutat din marginea careului mare, iar Marc Cucurella a respins cu mâna.

„De ani de zile încerc să înțeleg de ce niciun penalty nu este decis prin evaluarea a ceea ce se întâmplă în continuare. Un exemplu vă dau… dacă Jamal trage pe mijlocul porții, eu nu cer niciodată lovitură de la 11 metri. Nu este o mișcare nefirească. Dar dacă mingea s-ar putea duce clar spre gol și spaniolul o oprește cu mâna? Nu o face intenționat, dar asta nu mai contează. Arbitrul a fluierat mai mult pentru Spania și mai puțin pentru noi.

Penaltyul pe care noi l-am primit împotriva Danemarcei a fost pentru mult mai puțin. Chiar nu pot înțelege de ce nu-l vedeți, deși aveți 48.000 de reluări la dispoziție?!

Nu mă simt înșelat. În cele din urmă, există reguli și nu cred că s-a făcut intenționat. Ceea ce mi-aș dori este ca regulile să fie mai practice. Este o chestiune de miimi de secundă și trebuie să decizi dacă a fost o mișcare naturală sau nu. Cred că dacă o minge care se îndreaptă spre poartă lovește o mână, ar trebui să fie penalty”, a declarat Julian Nagelsmann.

„Niciodată nu l-am văzut atât de marcat. Cu greu și-a stăpânit lacrimile!”, au scris jurnaliști de la Bild, despre selecționerul german.

Anthony Taylor, apărat de o fostă arbitră

Bibiana Steinhaus, fostă arbitră germană, îi ia apărarea centralului de la meciul Germania – Spania.

„Cucurella are ambele picioare bine fixate pe sol și o poziție naturală a brațelor. Chiar dacă își mărește ușor suprafața corpului, nu este penalty!”.

Însă, Thorsten Kinhöfer, un alt fost arbitru, a văzut lucrurile diferit. „Pentru mine a fost penalty, pentru că mâna era clar în afara zonei de lângă corp. Dar pentru Taylor a fost o mișcare naturală. Este păcat că o astfel de fază a influențat rezultatul final”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed