S-a aflat adevărul despre Simona Halep! Când va reveni pe teren românca. Accidentarea care i-a distrus revenirea în tenis

S-a aflat adevărul despre Simona Halep! Când va reveni pe teren românca. Accidentarea care i-a distrus revenirea în tenis. Sunt amănunte de ultimă oră care ies la iveală despre fostul lider mondial WTA.

Simona Halep are mari probleme cu accidentările după revenirea în circuitul mondial. Şi-a dovedit nevinovăţia la TAS, în cazul de dopaj, dar de la revenire este chinuită de accidentări.

S-a aflat adevărul despre Simona Halep!

Simona Halep a disputat doar două meciuri oficiale de la revenirea în tenis, însă nu renunță. Speră să se întoarcă repede, după problemele de la genunchi, din ultima perioadă. Ultimele amănunte legate de campioana noastră spun că Simona țintește o revenire în luna august.

Fostul lider mondial WTA speră să se întoarcă pe teren la turneele din SUA. Speră să primească un wild card. Ea a avut rezultate bune la aceste competiții, astfel că pot fi un punct bun în care să dea restart, conform spotmedia.ro.

Simona a disputat primul meci după revenire în luna martie, la Miami, unde a fost eliminată în turul 1 de Paula Badosa. Apoi a fost nevoită să abandoneze în primul tur de la Clarince Trophee din cauza problemelor medicale.

Simona speră că odată cu revenirea în teren să nu mai aibă probleme cu accidentările şi să lege mai multe rezultate bune, la mai multe turnee. Prima ocazie o reprezintă competiţiile americane. Apoi, speră să aibă un sezon bun şi la turneele asiatice.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed