A retrogradat cu Dinamo, dar a semnat cu Bayern Munchen. Imagini uluitoare cu Desire Azankpo

Desire Azankpo, fostul atacant al lui Dinamo, a semnat cu echipa a doua a celor de la Bayern Munchen.

Fotbalistul din Benin le-a demonstrat bavarezilor că merită să facă parte din echipă, după ce a fost în probe timp de două săptămâni. Atacantul care a marcat sezonul trecut un gol pentru Dinamo a semnat un contract valabil până în 2024.

Cel care l-a ajutat pe Azankpo să ajungă în Germania a fost Sadio Mane. Cei doi sunt prieteni, iar în această vară s-au antrenat împreună.

„Ne-am potrivit imediat. A fost foarte protector cu mine în Franța. Când am ajuns acolo, nu am înțeles limbajul și mentalitățile. Sadio m-a ajutat cu toate”, spunea Desire, potrivit France Football.

Sadio Mane și Desire Azankpo au crescut împreună la aceeași academie de fotbal în Senegal, apoi au ajuns amândoi în Franța, la Metz.

Azankpo a evoluat pentru mai multe echipe din ligile inferioare înainte de a ajunge la Dinamo. FC Villefranche, SAS Epinal, AS Pagny, Le Puy Foot (echipe de amatori), USL Dunkerque, FK Senica (Slovacia) și Oldham Athletic (Anglia).

Bayern Munchen II, echipa la care va juca fostul dinamovist, evoluează într-o ligă regională (al patrulea eșalon din Germania).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed