S-a aflat adevărul despre partenera vedetei de la FCSB! Cu cine se iubeşte jucătorul lui Elias Charalambous. Dezvăluiri şi imagini incendiare cu cei doi / Foto

Marius Ștefănescu a fost transferat de către FCSB, în această perioadă de mercato! Jucătorul achiziționat de către roș-albaștrii, de la Sepsi Sf. Gheorghe, a debutat pentru campioana României în finala pentru Super Cupă. A marcat și l-a făcut mândru pe patronul grupării din Capitală.

Partenera sa de viață, Ileana, este recunoscătoare pentru oportunitățile oferite mijlocașului. După debutul senzațional al acestuia la FCSB, tânăra a transmis un mesaj emoționant la adresa jucătorului. Marius Ștefănescu a cerut-o în căsătorie anul trecut.

S-a aflat adevărul despre partenera vedetei de la FCSB!

„Sunt foarte fericită, cred că a fost debutul perfect. Nu am avut nicio îndoială, eram sigură că aşa va fi, ştiu ce poate, am încredere în el şi îl susţin de fiecare dată. Nu am avut emoţii când am auzit că va semna cu FCSB, ştiam că îşi dorea să ajungă aici, amândoi ne-am dorit şi sper acum să aibă un parcurs chiar şi mai bun decât la Sepsi.

Cred că FCSB va fi o rampă de lansare pentru el. Eu sper să joace bine în continuare şi să îşi vadă de treabă. Acasă, Marius este foarte calm şi are un suflet foarte bun. Mânăncă foarte mult paste, somon, pui, este foarte ordonat, chiar este ordonat!”, a spus Ileana, viitoarea soţie a lui Marius Ştefănescu, conform orangesport.ro.

„M-am adaptat foarte bine!”

Marius Ștefănescu a marcat în partida ce s-a desfășurat în finala pentru Super Cupă, acolo unde FCSB s-a impus cu 3-0 în fața celor de la Corvinul Hunedoara.

„Un debut bun, am reuşit să câştigăm trofeul, asta e cel mai important. Am avut câteva ocazii chiar eu, ne-am mişcat bine pentru primul meci. A fost încins, o finală.

M-am adaptat foarte bine şi sper în continuare să fac lucruri la fel de bine!”, a declarat Marius Ştefănescu, la digisport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed