Nicolae Dică, nervos, dar mulțumit după primul său meci în Superligă: `Așa vreau să fie echipa mea!`

FCSB n-a reușit decât o remiză împotriva lui FC U Craiova: 1-1, în etapa a 3-a din Superliga, iar deocamdată echipa lui Gigi Becali n-a bifat nicio victorie de când a început campionatul.

Extrem de nervos în timpul meciului, dar și după, Nicolae Dică a reușit să vadă însă și partea plină a paharului.

”Am intrat în a doua repriză foarte bine, am marcat, am avut o posesie bună, păcat că am avut acel 11 metri. Dar aș vrea să remarc echipa mea. Așa vreau să fie echipa mea, să fie pregătită și să poată să ducă din trei în trei zile.

Dawa? Nu am văzut foarte bine faza, am înțeles că l-a calcat, dar nu mai contează acum. Trebuie să nu mai facem aceste greșeli. Am schimbat fundașul central pentru că am avut probleme. Bouhenna nu este într-o forma fizică și am considerat că trebuie să închid. Vor fi și meciuri de Cupă, meciuri de campionat, campionatul e foarte lung.

Nu este OK, dar trebuie să rămânem încrezători. Campionatul este foarte lung, și celelalte echipe s-au încurcat, Craiova este o echipă foarte bună. Sper să reușim cât mai rapid să punem la punct faza defensivă.

Pentru mine, este important că echipa a avut reacție și că a marcat în a doua repriza”, a spus Dică imediat după fluierul final.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed