Dorința căpitanului Florinel Coman după egalul cu Craiova: `Să nu alerg deloc și să dau gol, am fost ghinionistul de serviciu!`

Florinel Coman și-a luat în serios rolul de căpitan al FCSB-ului. În remiza cu Craiova, Coman a lovit de două ori bara. Prima dată a făcut-o în prelungirile primei reprize, când a şutat superb de la marginea careului. Iar a doua oară s-a întâmplat în cele 8 minute de prelungiri ale partidei.

Nu s-a lipit de gol și FCSB n-a reușit să spargă gheața nici după al treilea meci din Superligă, acolo unde a bifat două egaluri și o înfrângere.

„Suntem dezamăgiţi pentru acest rezultat. O primă repriză foarte grea, au avut posesia. Chiar şi aşa, am avut ocazii. Ne-am creat. Când ai două bare ce poţi să faci? Da, am fost ghiniostul de serviciu. Mereu începem slab, dar terminăm foarte bine. Sperăm să nu mai fie ca anii trecuţi. Sperăm să câştigăm în Europa, avem mare victorie.

Doar două puncte, s-a schimbat antrenorul, dar trebuie să ne obişnuim cu victoriile. Ne-am creat ocazii din careu. Ne pare rău de suporterii care au venit în număr foarte mare şi îmi pare rău că nu i-am făcut să plece bucuroşi. Trebuie să mergem acolo să obţinem un rezultat pozitiv.

Sunt mai activ, alerg mai mult, m-am uitat şi pe parametri (n.r. – de când e căpitan). Mi-aş dori să nu alerg deloc şi să marchez. Trebuie să dăm din nou de gustul victoriilor. Să vină Miculescu, îl primim cu mare drag”, a spus Florinel Coman, după FCSB – FC U Craiova 1948 1-1.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed