Scandal uriaş după meciul României! Ucrainenii lansează acuzaţii uluitoare. Rezultatul care îi trimite acasă, deşi au aceleaşi puncte precum tricolorii

Acuzații uluitoare după meciul României de 1-1 cu Slovacia, de la EURO 2024. Presa din Ucraina lansează un val de critici la adresa tricolorilor lui Edi Iordănescu după penalty-ul obținut de Ianis Hagi. Decizia arbitrului, dezbătută.

România scrie istorie și se califică în primile de finală de pe primul loc din Grupa E.

Scandal uriaş după meciul României! Ucrainenii lansează acuzaţii uluitoare

Imediat după fluierul de final al arbitrului, urainenii de la sport.ua, au pus sub semnul întrebării penalty-ul obținut de Ianis Hagi.

Inițial, arbitrul a dat lovitură liberă, însă camera VAR a intervenit și s-a dictat lovitură de la 11 metri, pe care Răzvan Marin a fructificat-o și ne-a dus în optimile de finală.

”A fost măcar fault? Și, dacă a fost, a fost în careu? E penalty? Arbitrul meciului Slovacia – România a luat o decizie ciudată”, au scris ucrainenii.

Ucraina nu a reușit să se califice în optimile de finală de la EURO 2024. Astfel că, după scorul de 0-0 cu Belgia, echipa națională condusă de Serhiy Rebrov, pe care România a învins-o cu scorul de 3-0, a terminat pe locul 4.

Slovacia a terminat pe locul 3, iar Belgia pe 2.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed