Victorie uriaşă pentru Dennis Man! S-a aflat înaintea duelului cu Slovacia. Anamaria Prodan pierde banii

Dennis Man primește vestea pe care o așteaptă din 2021. Internaționalul a câștigat procesul cu Anamaria Prodan. Înalta Curte de Casație și Justiție a făcut anunțul cu o zi înainte de România-Slovacia.

Înainte de meciul decisiv de miercuri, pe care România îl va dispune cu Slovacia, Dennis Man a aflat că nu trebuie să îi mai plătească impresarei uriașa sumă de bani.

Victorie uriaşă pentru Dennis Man!

Anamaria Prodan l-a dat dat în judecată pe Dennis Man în 2021, din cauza transferului la Parma, atunci când a fost exclusă din afacere de frații Becali, chiar dacă ea îl reprezenta pe fotbalist.

Impresara a avut câștig de cauză de două ori, după care dosarul a fost trimis spre rejudecare de către ÎCCJ. La o zi distanță de meciul echipei naționale de la EURO 2024, Man află cu nu trebuie să mai plătească suma de 350 de mii de euro.

Procesul intentat de impresară va fi rejudecat de Curtea de Apel București.

„Decizie, nr. 1782: Respinge, ca nefondat, recursul declarat de reclamanta-pârâtă Reghecampf Anamaria Ionela împotriva deciziei nr. 1423A din data de 2 noiembrie 2023, pronunțate de Curtea de Apel București, Secția a IV-a civilă.

Admite recursul declarat de pârâtul reclamant Man Dennis împotriva deciziei civile nr. 1423A din data de 2 noiembrie 2023, pronunțate de Curtea de Apel București, Secția a IV-a civilă. Casează decizia recurată și trimite cauza spre rejudecare la aceeași curte de apel. Definitivă”, se arată în decizia ÎCCJ.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed