Ce au făcut tricolorii cu o zi înaintea meciului cu Slovacia. Detalii de ultimă oră. Băieţii lui Edi Iordănescu s-au antrenat pe un alt stadion / Foto

Băieţii lui Edi Iordănescu au făcut antrenamentul oficial la Frankfurt, dar nu pe stadionul unde se va juca mâine seară meciul cu Slovacia. Primele minute au fost deschise presei, dar selecționerul nu a dezvăluit niciun element tactic.

Antrenamentul a avut loc pe un stadion micuț, Stadion am Brentanobad, cu o capacitate de 5.500 locuri. Adversara de mâine seară s-a pregătit la baza sportivă unde stă echipa.

Băieţii lui Edi Iordănescu s-au antrenat pe un alt stadion

UEFA a decis ca România și Slovacia să nu se antreneze pe Waldstadion pentru a proteja gazonul în vederea meciului de miercuri. 

Tricolorii au făcut ultimul antrenament înaintea meciului decisiv pentru calificarea în optimile EURO 2024, pe o arenă micuță, Stadion am Brentanobad. Aceasta este la 3 kilometri distanță de hotelul unde stau românii, Radisson Blu Hotel.

Acest teren este utilizat de echipa de fotbal feminin a clubului Eintracht Frankfurt, dar și de alte formații din ligile inferioare.

 Jucătorii lui Edi Iordănescu au părut extrem de serioși și concentrați. Asta spre deosebire de imaginile surprinse la antrenamentele de dinaintea meciurilor cu Ucraina și Belgia. Jurnaliștii au avut acces în primele 15 minute. Dar, așa cum era de așteptat, Edi Iordănescu nu a dezvăluit niciun element tactic.

România întâlnește Slovacia, miercuri, de la ora 19.00. În Grupa E, toate echipele au același număr de puncte, 3.

„Suntem în faţa unui moment istoric pentru echipa naţională”

„Suntem în faţa unui moment istoric pentru echipa naţională, un moment special. În faţa celui mai frumos moment al carierelor noastre. Suntem pregătiţi să primim acest moment cu bucurie, entuziasm, echilibru dar şi cu mare responsabilitate.

Această echipă are o identitate, oamenii încep să o înveţe. După calificarea care a venit, după mult timp, unul dintre cele mai mari câştiguri este că ne-au regăsit spiritul şi ne-am recâştigat demnitatea. Iar aceste lucruri au fost observate rapid de suporterii echipei naţionale. Sunt lucruri pe care le-am câştigat, trebuie să persiste în timp, indiferent ce se va întâmpla. Trebuie să învăţăm să ţinem de lucrurile bune.

Pregătiţi-vă! Drumul continuă. Toate resursele mele le pun pentru acest pas, ieşirea din grupe, aşa cum ne-am propus.”, a spus Iordănescu la conferința de presă.

Clasamentul în grupa României la EURO

România – 3p (3-2, golaveraj +1)
Belgia – 3p (2-1, golaveraj +1)
Slovacia – 3p (2-2, golaveraj 0)
Ucraina – 3p (2-4, golaveraj -2)

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed