Ce se va întâmpla cu Ianis Hagi. Verdict clar pentru tricolor. Unde îşi va continua cariera

Zvonurile despre transferul lui Ianis Hagi negate de impresarul acestuia. Giovanni Becali a spus toate detaliile despre viitorul tricolorului la gruparea din Scoția. I se potrivește campionatul din Turcia.

Ianis Hagi este legitimat la Rangers de la începutul anului 2020, de atunci fiind dat sub formă de împrumut la Genk și Deportivo Alaves.

Ce se va întâmpla cu Ianis Hagi

Acum, împrumutul cu gruparea din Spania a expirat și Ianis s-a întors la echipa de pe Ibrox. Doar că, în presă a apărut zvonul unui posibil transfer la Fenerbahce, în campionatul din Turcia, acolo unde tatăl său a scris istorie.

Giovanni Becali, impresarul fotbalistului, a negat complet aceste speculații, chiar dacă campionatul din Turcia ar fi pe stilul lui Ianis. Rămâne la Rangers, acolo unde încasează un salariu destul de frumos.

„Nu e nicio discuţie cu Fenerbahce, dacă era vreun jucător român la Fener, eram chemat imediat. Mourinho abia ieri a început antrenamentele.

Cunosc foarte bine situaţia, în cazul în care Mourinho va avea nevoie de un jucător, m-ar pune în contact pe mine. Despre Ianis, au fost simple speculaţii. Asta nu înseamnă că dacă aş avea ofertă pentru Ianis, nu m-ar interesa. Pe 14 sunt invitat la nuntă, e un copil care a crescut în ochii noştri.

(N.r. Lui Ianis i s-ar potrvit Turcia) Da, doar numele i-ar da un culoare favorabil. Are contract cu Rangers, va începe pregătirile acolo, şi după se va lua decizia, dacă îl vor împrumuta. Are un contract mai mare, e greu. Joacă câte o repriză, are nevoie de continuitate”, a declarat, la fanatik.ro, Giovanni Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed